Zoom StereoMik Zoom iQ5 Svart för iPhone/iPad
Zoom StereoMik Zoom iQ5 Svart för iPhone/iPad
Zoom StereoMik Zoom iQ5 Svart för iPhone/iPad
  • Zoom StereoMik Zoom iQ5 Svart för iPhone/iPad
  • Zoom StereoMik Zoom iQ5 Svart för iPhone/iPad

Zoom StereoMik Zoom iQ6 för iPhone/iPad

kr1,350.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Stereomikrofon för iPhone, iPad och iPod touch

ZOOM iQ5 är en högkvalitativ mid -side stereo kondensatormikrofon, perfekt för inspelning av musik och kompakt nog att stoppa i fickan. Anslut den till Lightning-porten på din iPhone , iPad eller iPod Touch och gör dig redo för att göra grymma stereoinspelningar.

iQ5 använder en unik roterande mekanism som gör det möjligt för ljudinspelning med rätt vänster-höger-stereoinställning oavsett om inspelningsmodulen används vertikalt eller horisontellt.

Mid-side inspelning gör det enkelt för alla att spela i realistiska ( och helt mono-kompatibla ) stereoljud. iQ5 har två mikrofonelement: en riktad "mid" mic som fångar ljudet som kommer framifrån och en dubbelriktad "sido"-mic som täcker signaler från omgivningen. Stereobredd kan ställas in på 90° eller 120° beroende på inspelningssituationen, eller du kan välja att spela in i mid- och sidomikrofonsignalerna som RAW-data och sedan använda ZOOMs Handy Recorder iOS app för att justera stereobredden från 30° till 150° . Detta gör att du kan gå från en tight ljud fokuserad på ett enda instrument till en bred bild som innehåller hela den omgivande atmosfären. Appen gör att du kan komprimera signalen i fas - sammanhängande mono, vilket är bra för intervjuer och andra röstinspelningar.

ZOOMs gratis Handy Recorder app är speciellt utformad för att användas med iQ5. Ladda ner den från App Store och installera på din iOS-enhet. Appen ger dig möjlighet att spela in i linjärt PCM-format för ljud av högsta kvalitet, eller i AAC-format för att spara lagringsutrymme. Det gör också att du kan tillämpa compressor, EQ och reverb , samt normalisera och dela filer.

Kompatibla enheter: iPhone 5, iPod touch (5th generation), iPad (4th generation), iPad mini Operativsystem: iOS 6 eller nyare

ZOIQ6