• I butiken

LR Baggs Anthem för stålsträngad gitarr

4 699,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Lagervara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

LR Baggs Anthem För stålsträngad gitarr.

LR Baggs nya Anthem Tru-Mic System kommer att ändra sättet du ser på inbyggnadsmikrofoner för akustisk gitarr. Där andra tillverkare använder modelleringsteknologi för att efterlikna hur din akustiska gitarr låter eller mickas upp så går LR Baggs åt motsatt håll för att utveckla en dynamisk gitarrmikrofon som verkligen förmedlar hur din gitarr låter och som dessutom är högresistent mot feedback.

Anthem har en revolutionerande ny typ av mikrofon som kanselerar oönskade instrumentljud och eliminerar de irriterande missljud som man vanligtvis får leva med när man mickar upp en gitarr. Mikrofonen monteras inuti gitarren under stallet endast några millimeter från locket som möjliggör en hög utsignal utan feedback. Detta Tru-Mic system tar upp ljudet som genereras av hela resonanslådans vibrationer vilket gör den fri från placeringsproblem.

Mikrofonen kombineras med en undersadel monteradElement piezo pick-up som genererar de lägsta frekvenserna för botten och punch. Traditionellt sett när man använder kombinationen mikrofon plus piezo pick-up så används endast en liten, kanske 20-30%, av mikrofonsignalen för att ge lite "air" till den dominerande piezo-signalen. Med Anthem så är situationen omvänd där den största delen av soundet kommer från mikrofonen. Detta är en radikal förändring eftersom gitarrens personlighet, värme och detaljrikedom återges av Tru-Mic mikrofonen.

En fjäderlätt preamp kontrollenhet som har volym, mix och fas-kontroll monteras säkert på insidan av ljudhålet för lätt åtkomst med fingerspetsarna. Mix-kontrollen ger möjlighet att blanda signalen mellan mik och pick-up.



LRB-2853