Bygg din pedal själv. Moody Tremolo
Bygg din pedal själv. Moody Tremolo

Bygg din pedal själv. Moody Tremolo

695,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Bygg din pedal själv. Tremolo, Effektpedal till elgitarr. 

Ett komplett kit med alla delar som behövs för att löda & skruva ihop din egna pedal. Manual på svenska ingår. Gediget metallchassi. Det enda du behöver är en lödkolv. 

Skönt tremolo med mjuka svängningar. "Less is more" krets i toppklass! Tremolot har kontroller för depth och speed. Depth ställer hur mycket volymen sjunker i volym-dipparna. Speed ställer tiden mellan variationerna. Övergången mellan hög och låg volym varierar på ett mjukt sätt - kretsen är baserad på en sinusoscillator. Diskanten påverkas också lätt i volym-dipparna, vilket producerar en mjölkig, drömsk tremolo-ton. Lampan blinkar med tremolofrekvensen i effektläge. Moody Tremolo har äkta bypass.

Signalen buffras av en FET (fälteffekttransistor) vilket ger pedalen hög inimpedans. Kortets dimensioner är 33x43 mm.

Många tycker att ett bra tremolo ska ha en volymkontroll, så att man precis kan ratta in genomsnittsvolymen, som signalstyrkan varierar omkring. Volymen beror i huvudsak på ett resistorvärde i kretsen och det har valts med omsorg. Men för finsmakaren...manualen beskriver hur man gör "light boost & volume-pot-modden". Extra volympot ingår i kittet!  Svårighetsgrad: 3 (av 5)

MOT

Kunder som köpt denna produkt köpte också: