• Online only
Returfrakt
Returfrakt

Frakt/Returfrakt Paket

kr69.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Retur kan köpas om du önskar returnera en vara du köpt i vår webbshop. Du skall innan retur meddela kundservice, info@gitarren.se om att du vill returnera varorna du köpt av oss. Retursedel mailas ut till dig som PDF.

Enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du 14 dagars ångerfrist från den dag du tar emot varorna. Varorna skall returneras oanvända och i originalförpackning med faktura eller följesedel. Du belastas med administrativa omkostnader om 138kr (69kr + 69kr) för en retur av ett paket. För retur av större paket och instrument, se: Returfrakt Instrument & Stora Paket

Gitarren AB förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett eller förbrukad, debitera de saknade eller förbrukade delarna. Vid köp av en produkt som tillverkas eller inköps speciellt för dig och enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper en beställningsvara som köps in just för dig.

När du får retursedeln skriver du ut den och tejpar på utsidan kartongen. Vi rekommenderar att du paketerar varorna så som du fick dem levererade till dig. Används annan fraktförpackning måste den motsvara den som varorna blev levererade i. Paketet får ej överstiga 120 cm. Du lämnar in paketet hos ditt närmsta postombud och ser till att paketet blir inskannat och att du får ett kvitto på inlämningen. När vi fått tillbaka varorna kommer vi att kontakta dig.

PAKETFRAKT

Customers who bought this product also bought: