Ibanez AR420
Ibanez AR420
Ibanez AR420
Ibanez AR420
Ibanez AR420
Ibanez AR420
  • Ibanez AR420
  • Ibanez AR420
  • Ibanez AR420
  • Ibanez AR420
  • Ibanez AR420

Ibanez AR420

8 475,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Ibanez AR420-VLS (Violin Sunburst)

Otroligt vacker gitarr med många möjligheter! Ibanez klassiska Artist serie kommer tillbaka på bred front. Artist var en av de första original design serier Ibanez gjorde och den kom ut på markanden redan 1974 och har kommit och gått sen dess. Serien är fortafarande en mycket populär modell och många av de äldre har blivit eftersökta objekt av samlare.

Kropp: Mahogny/lönntopp. Mahogny är ett trä med ljudegenskaper åt det varmare hållet med ett tydligt och framträdande mellanregister. Lönn, som utöver att det ofta se helt fantastiskt ut, har en framträdande, ren och snärtig, diskant. Ofta till nivån att en kropp helt i lönn blir för bright. Men kombinationen av mahongy och lönn får man fantastiska ljudegenskaper där de olika träslagen kompletterar varandra perfekt. En klassisk träkombination.

Stall: ART-1 + Quick Change Classic tailpiece. Stallet är ett ART-1, en traditionell stall konstruktion som känns familjärt för händerna att spela. Gitarrens tailpiece är en klassisk Ibanez design som varit med länge, en Quick Change Classic tailpiece.

Pickups: Ibanez klassiska Super 58 med Tri-Sound switchar. Super 58 är mediumoutput humbuckers av PAF typ, helt enkelt traditionell vintage ton. Tri-tone switchen (en per mick) gör att man kommer åt serie/parallell/coil-tap på varje mick. Det gör att gitarren är kapabel av massor av ljudmöjligheter.

IBAR420VLS

Datablad

Färg
Burst
Antal strängar
6

Kunder som köpt denna produkt köpte också: