Fender Mustang 90 Olympic White

Fender Mustang 90 Olympic White

FEM90OW
Ny

5 899 kr

Beställningsvara skickas inom 4-9 dagar

- +

Klarna Från 272 kr /mån

Tillbehör

 
Mer information

Fender Mustang 90 Olympic White

Sedan 1964 har Mustang-modellen fört Fenderljud och -stil på scenen, i studion i händerna på trendsättande spelare som sträcker sig från Nirvana till The 1975. Uppgraderad med resultatskapande funktioner. Den nya Mustang sport har en klassisk stil med modern elektronik i en ultra-bekväm kortskale-form som är lätt att spela hela natten lång.

Two Mustang MP-90 pickups

Mastervolym och tonkontroller tillsammans med en tre-vägs pickup switch formar ljudet. Toppas av en 9,5 "-radius greppbräda i lönn med 22 stycken medellånga jumbo greppband. Lönnhalsen är C-formad vilket är bekvämt för alla spelstilar och perfekt för spelare med mindre händer eller de som använder större ackordformationer. Hrdtail Strat® bryggan med strängarna genom kroppen ökar sustainen medan de böjda sadlarna av stål lägger till en touch av "klipp" till din ton och är justerbara för perfekt intonation. 24 "skala lägger till en bit av värme och tyngd till gitarrens ton medan man möjliggör en snabbare spelkänsla.

Gitarren har mindre kropp  som är perfekt för energiska scenframträdanden och perfekt för dem med mindre omfång som bibehåller Fenders berömda ergonomiska och estetiska design. En glansig polyester yta skyddar kroppen medan halsen bär satin polyuretan finish för snabb och enkelt spel. Det estetiska ger ett möte mellan en touch av klassisk Fender stil till denna moderniserade design för en bländande stil under strålkastarna. En kult favorit har Mustang utvecklats till. Från en studentorienterad modell till den subkulturernas mästare som lade grunden för grunge och modern alternativ rock.

 
Datablad
FärgRöd
Antal strängar6
Höger- / VänsterfattningHöger

Skriv din recension

Fender Mustang 90 Olympic White

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori