Bohemian Guitars Oil Can Ukulele TNT Ny

Bohemian Oil Can Guitar – Bohemian Ale

BOOCGBA
Ny

2 999 kr

Finns på lager

- +

Klarna Från 138 kr /mån
 
Mer information

Bohemian Guitars Oil Can Ukulele TNT

Bohemian Oil Can Ukulele med 1 st Single Coil pickup.

Bohemian Ukuleles är lätta, med liten kroppsform som ger dig bättre åtkomst till de högre banden (och en helt ny ljudvärld!). Konstruerade på ett sätt som gör att halsen sträcker sig till slutet av tennburken. Trästrukturen inuti kroppen skapar en enastående balans och viktfördelning, så gitarren alltid vilar bekvämt. Den avtagbara bakpanelen, som är unik för Bohemian Guitars, ger enkel snabb access till hela ukulelekroppens inre.

Bohemian’s innovativa designa ger en lika distinkt ton. Dessa gitarrer är harmoniskt rika, med pickuper och metallkropp, som skapar en vackert öppen, luftig ton med lite metallisk twang!

Man har också åtagit sig att bygga ukuleles hållbart genom att använda mindre timmer än traditionella ukuleles, med halsar från hållbara skogar eller återvunnet trä. Kropparna är delvis tillverkade av återvunnet material. Dessutom planterar Bohemian Guitars ett nytt trä för varje order via Trees for the Future Foundation – en organisation som syftar till att förbättra försörjningen för bönder i fattiga länder.

Specifikationer

Kropp: Ihålig metallkropp med avtagbar bakpanel.
Hals: Lönn
Band: 19 st
Stall: Hard-Tail Topload stall med 4 sadlar
Stämskruvar: Chrome
Pickuper: 1 x Single Coil
Kontroller: Volym och Ton

 
Datablad
Antal strängar6

Skriv din recension

Bohemian Oil Can Guitar – Bohemian Ale

Skriv din recension

30 Andra produkter i samma kategori