• I butiken

WayHuge WM25 STO Smalls Overdrive

2 199,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Way Huge Smalls STO's mjuka, lena och transparenta overdrivesound spinner som en vältrimmad muskelbil från Detroits glansdagar.
STO är baserad på ett sound som har hittat vägen in i Nashville's svettiga honky tonks och välbesökta studios. Huvudingrediensen i receptet har skapats av en pedal som bland stadens "gunslingers" kallas "den andra gröna boxen".
Hemligheten om boxens förmågor har passerad från musiker till musiker som White Lightning i Hillbilly Central och när Jeorge Tripps la vantarna på ett ex, stoppade han huvudet under huven på den, och kom ut med en "Super Terrific Overdrive".
STO har blivit utrustad med Jeorges älskade 4741 op-amp för att skapa ett ännu lenare och varmare sound. Flottigt, smutsigt och helt underbart. Just put some grease on it.

STO:n är med sina tre rattar enkel att ställa in och erbjuder ett av de snabbaste och enklaste biljetten till ett overdrive-paradis. Drive-ratten förtjänar ett särskilt omnämnande- dess spann är brett och responsivt och får det att låta som att din förstärkare spricker av sig själv men utan mer volym än du behöver.

156018