• I butiken

Ernie Ball 2150 Earthwood Extra Light 10-50

115,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

010-050 Phosphor Bronze-strängset till stålstängad gitarr.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Ernie Ball Earthwood Phosphor Bronze Extra Light - Strängset till akustisk stålsträngad gitarr

Earthwood Phosphor Bronze (fosforbrons) till akustisk gitarr har en koppar/zink-legering med en gnutta fosfor för att ge tonen lite mer bett. Earthwood Phosphor Bronze har en stark, artikulerad ton med en nyanserad briljans.

2150 Extra Light innehåller:

  • E: .010
  • B: .014
  • G: .020 spunnen
  • D: .028 spunnen
  • A: .040 spunnen
  • E: .050 spunnen

 

Earthwood Phosphor Bronze – Med en stark och artikulerad ton

Dessa strängar har en hexformad kärna av tennplätterat stål som lindas med trådar i en legering av koppar (92%) & Zink (7.7%) som kryddas med 0.3% fosfor för att ge strängen lite mer attack & briljans. Earthwood-strängarna har en fantastiskt vacker kulör som är skiftar mellan nästan ljusare orange-ton till en guldaktig finish. 

Ernie Ball - Revolutionerande gitarrtillbehör!

Ernie Ball anses idag som en av dom största revolutionärerna när det gäller gitarrtillbehör och strängar. Sherwood Roland Ball som han egentligen hette började som radio och tv-musiker i USA insåg tidigt att det fanns ett stort tomrum att fylla vad det gällde produkter för gitarr och bas. Familjeföretaget som nu gått vidare till den tredje generationen i Ball-familjen har fortsatt att skapa förutsättningar och lösa problem för musiker världen runt. Paradigm- och Cobolt-strängarna är bara några exempel på hur varumärket Ernie Ball brutit ny mark och försett gitarrister och basister med strängar som ger mer volym och längre hållbarhet. Ernie Ball's tradition att ta fram nya produkter med grunden i företagets historia kombinerat med ny revolutionerande teknik lever med andra ord vidare.

EBEPBXL

Kunder som köpt denna produkt köpte också: