Thunder PlugsPro Hörselproppar
Thunder PlugsPro Hörselproppar

Thunder PlugsPro Hörselproppar

250,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Thunder 

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Thunderplugs Pro är återanvändbara hörselskydd i silikon med bra komfort och passform, samt utrustade med två olika ljudfilter. Den ena med 26dB dämpning och det andra med 19dB dämpning. Detta innebär att de bibehåller ljudkvalitén, fast återger den på en lägre volym.

Thunderplugs innehåller allt du behöver för att skydda dig mot ljudinducerad hörselnedsättning. Filtrena har en brusreducering på 19 respektive 26 decibel över alla frekvenser. På detta sätt låter musiken fortfarande bra men mindre högt, vilket gör Thunderplugs till den perfekta följeslagaren vid evenemang, utekvällar eller medan du gör musik.

Bullerinducerad hörselnedsättning uppträder när volymen är hög. Ljud kan vara skadligt, även för en kortare tid eller nivån är hög och långvarig. Ljudet mäts i enheter som kallas decibel (dB), och ljud redan över 80 dB kan vara direkt skadligt. Över 100 dB finns en omedelbar risk. I levande musik, på klubbar och festivaler är volymen dock oftast högre än 100 dB. Med Thunderplugs skyddar du dina öron medan musiken låter fortfarande bra! Så, om du letar efter kvalitetshörselskydd, så rekommenderar vi dessa.

Thunderplugs uppfyller alla kvalitets- och säkerhetskrav som fastställs av EU och USA och testas och certifieras enligt EN 352-2 standard och ANSI. Med Thunderplugs kan du säkert njuta av musik.

– Specialfilter som reducerar volymen med bibehållen ljudkvalitet
– Diskret design och knappt synliga
– Återanvändbara med lång livslängd

TPP

Kunder som köpt denna produkt köpte också: