Cort GB64JJ Natural

kr5,995.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Här är Cort's moderna tolkning av GB-serien för J-bas entusiaster med inspiration från 70-talet. De tillagda aktiva elektronikkomponenterna möjliggör för basister att utforska ett bredare ljudspektrum samtidigt som estetiken hålls så klassisk som möjligt. Den eftertraktade rostade lönnhalsen och greppbrädan ger förbättrad stabilitet samt en mer vintage-look och en tydligare ton.

Ergonomisk Soft Maple Kropp
Den ergonomiskt utformade offset-kroppen ger stor komfort både när du spelar sittande och stående. Den mjuka lönnkroppen, mindre tät än hård lönn men fortfarande mycket tätare än mahogny, ger en idealisk balans mellan klar, ljus ton och tydlig, fyllig ton.

Rostad lönnhals & Greppbräda
Genom att behandla lönnträet i en syrefri ugn vid hög temperatur stabiliseras träet och utvecklar en gyllene-brun look för förbättrad stabilitet och kraftfullare ton samt en mer vintage-look.

Voiced Tone VTB-ST Pickups
Corts Voiced Tone VTB-ST Pickups kompletterar perfekt det stora robusta akustiska ljudet från basen med modern klarhet, transparens och vintage-värme. Noga utvecklade av Corts ingenjörer med hjälp av årtionden av erfarenhet av pickup-lindning, har de här mickarna komponenter och lindning för att låta gitarrs naturliga karaktär överföras troget till förstärkaren.

Aktiv Elektronik
GB64JJ är förstärkt med ett aktivt preamp-system som drivs av ett 9-volts batteridrivet och möjliggör för basister att utforska ett bredare spektrum av toner med sina blend- och 2-Bands EQ-kontroller, och kan antingen sättas igång eller stängas av med en push/pull-volymknapp.

Ergonomisk Halsinfästning
Designad för att underlätta enkel åtkomst till den övre delen av greppbrädan. Den ergonomiska halsinfästningen ökar spelkomforten samtidigt som den minskar belastningen på handleder och fingrar. Nu kan du sola och nå de högsta tonerna med avsevärt förbättrad komfort och spelbarhet.

Vintage Style Bridge
Den tidlösa vintage-stilen på stallet ger stabilitet och överföring av ton utan krångel, samtidigt som den ger den klassiska tonen och utseendet som J-bas-stiliserade basar är kända för.

202050