Cort G250 SPECTRUM Metallic Green

kr4,395.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Cort G250 Spectrum är designad för gitarrister som söker en enkel, snygg gitarr med retrostil och färger som sticker ut - samtidigt som den har väsentliga komponenter för att göra gitarren både lättspelad och njutbar. Färgglad glittrande metallisk finish med matchande headstock väcker nostalgi från den moderna retro-eran när musikscenen var på sin glamorösa höjdpunkt. En nyare generation av spelare kommer också uppskatta dess enkla design och färgglada layout.

American Basswood Body
Använd av några av de största spelarna inom branschen och boutique-gitarrbyggare - basswood ger den idealiska värmen och fylligheten som passar för ett brett spektrum av musikaliska genrer.

Alnico V H-H Pickup Set med 3-way Selector Switch
Detta traditionella öppna humbucker-set använder kraftfulla Alnico V-magneter för de klassiska rock- och metaltoner som spelare älskar, samtidigt som det låter briljant och känsligt när det spelas rent. 3-vägs pickup-omkopplaren bidrar till den övergripande enkla visuella och karakteristiska stilen hos G250 Spectrum.

Färgglad Sparkling Metallic
Färgglada glittrande metalliska finishar med matchande headstock väcker nostalgi från den moderna retro eran när musikscenen var på sin glamorösa höjdpunkt. En nyare generation av spelare kommer också uppskatta dess enkla design och färgglada layout.

Hard Maple Neck & Fretboard
Lönn är ett mycket populärt val på grund av dess styvhet och stabilitet, vilket också bidrar till dess starka punch och artikulation i det övre mellanregistret. Den känns också slät och smidig samtidigt som den ger en klassiskt "träig" look till instrumentets estetik.

Ny kroppsradius
Kanterna på kroppen hos G250 Spectrum är något rundare än de konventionella G Series-gitarrerna, vilket ger en mer bekväm och smidig känsla samtidigt som det ger en retrovibe.

Cort Staggered Locking Tuners
Corts stämskruvar med låsning ger utmärkt stämstabilitet samt enkel stämning och byte av strängar.

2 Point Tremolo med Steel Bent Saddle
För att säkerställa tonal stabilitet samtidigt som man maximerar vibrato-flexibiliteten är G250 Spectrum utrustad med ett tvåpunkts tremolo-systemet. De bockade stålsadlarna på en stålplatta ger solid tonöverföring samtidigt som det behåller vintage-looken.

200670