Cort AD810E Black Satin

kr2,395.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Cort's äldsta akustiska serie, Standard Series, definierar enastående prestanda och valuta för pengarna. Standard Series-gitarrerna är prisvärda men erbjuder bra och pålitlig prestanda för både nybörjare och hobbyister i olika modeller med olika funktioner för alla spelssituationer. 
AD810E har en gran topp, mahogny baksida och sidor, greppbräda av merbau och Cort CE304T mikrofon/preamp.

Granlock
Gran som material har en idealisk balans mellan styrka och flexibilitet, vilket förklarar dess överväldigande popularitet som det föredragna träet för lock på akustiska gitarrer. Granens mångsidiga ljudkaraktär gör det idealiskt för alla musikgenrer och spelstilar.

Mahogny botten och sidor
Klar och naturlig ton med ett starkt och varmt mellanregister, det älskade mahognyträet har varit standard för baksidor och sidor på akustiska gitarrer i många decennier.

Dovetail Neck Joint
Starkt sammanfogad med noggrann hantverk av erfarna hantverkare överför halsinfästningen vibrationer och resonans mellan kroppen och halsen.

CE304T EQ
Gitarren har en 3-band EQ för tonal flexibilitet och en inbyggd LED-stämapparat för bekvämlighet. Detta EQ-system levererar en rik mellanklang med klar transparent diskant.

204572