Cort GA1E Open Pore Satin

kr3,995.00

(tax incl.)

Product available for orders

Ships within 1 business day (products in stock)

30 days open buy

Cort GA1E är utformad för att erbjuda en akustisk gitarrupplevelse utöver det vanliga i sin prisklass.
Byggd med den populära kroppsformen Grand Auditorium som kännetecknas av ett fylligt och balanserat ljud. Perfekt för dagligt bruk och tack vare sitt integrerade förstärkarsystem är GA1E också lämplig för liveframträdanden.

Solitt granlock och sidor och bakstycke i mahogny
GA1E:s kropp är tillverkad av en kombination av solid gran i locket och sidor och botten i mahogny, en perfekt balans av tonträ som har använts av otaliga byggare genom den akustiska gitarrens historia.

Auditorium kropp med cutaway
Med dimensioner på 4 5/8" (117㎜) kroppsdjup, övre bredd på 11 1/2" (292㎜) och nedre bredd på 16" (405㎜) är någonstans mellan den större dreadnought-typen och den mindre grand concert. Detta gör den perfekt för både strumming/flatpicking och fingerstyle-spel och passar den mångsidiga akustiska spelaren som föredrar att ha en gitarr som täcker olika ljud och spelstilar.

CE304T EQ
Gitarren har en 3-band EQ för tonal flexibilitet och en inbyggd LED-stämapparat för bekvämlighet. Detta EQ-system levererar en rik mellanklang med klar transparent diskant.

1 3⁄4” (45㎜) Sadelbredd
Med en sadelbredd på 1 3⁄4” (45㎜) har GA1E ett något bredare strängavstånd än standard, en preferens som ofta föredras av fingerstyle-spelare för förbättrad spelkomfort och teknik.

204826