Cort GB34JJ Black

3 795,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

I 20 år har GB-basarna varit några av Corts mest populära basmodeller. År 2017 introducerade Cort helt nya GB-modeller med många uppgraderingar och förbättrad design. För alla basister, från nybörjare till professionella, som söker en premiumbas så kan GB-basen tillgodose de krav som finns!

GB34JJ har 2-bands aktiv elektronik som ger ett brett spektrum av ljud för olika spelssituationer och musikaliska genrer.

Hals av hård lönn
Halsen av hård lönn ger kraft och stabilitet samtidigt som den bidrar till en varm, fyllig och slagkraftig ton med starkt övre mellanregister.
Tätt och styvt material, men med precis rätt mängd flexibilitet svarar den känsligt på ditt anslag med gott om artikulation och kraft.

2-bands Aktiv Elektronik
De två single-coil-mikrofonerna i J-stil och 2-bands aktiv elektronik ger ett brett utbud av ljud för olika spelssituationer och musikaliska genrer. Oavsett om du spelar jazz som kräver ökad dynamik eller hård och modern funk som kräver en klar och snabb komprimerad attack, ger den aktiva elektronikens EQ ljudmässig mångsidighet så att du kan anpassa dig till nästan alla spelssituationer.

Ergonomisk Halsinfästning
Designad för att underlätta enkel åtkomst till den övre delen av greppbrädan. Den ergonomiska halsinfästningen ökar spelkomforten samtidigt som den minskar belastningen på handleder och fingrar. Nu kan du sola och nå de högsta tonerna med avsevärt förbättrad komfort och spelbarhet.

202060