• I butiken

Cort GB24JJ 2 Tone Burst

3 395,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

I 20 år har GB-basarna varit några av Corts mest populära basmodeller. År 2017 introducerade Cort helt nya GB-modeller med många uppgraderingar och förbättrad design. För alla basister, från nybörjare till professionella, som söker en premiumbas så kan GB-basen tillgodose de krav som finns!

GB24JJ är utrustad med beprövade, klassiska funktioner som passar för olika musikgenrer; samt en slående vacker flamed maple top för förhöjd estetik.

Poplar-kropp med flamed maple topp
Den snygga flamed maple topen ger en elegant premiumlook som vanligtvis endast återfinns på dyrare instrument. Poplar, som används för kroppen, anses likna al i ton och ger en fyllig resonans med en köttig ton.

Cort Powersound JJ Style Pickup Set
En välbeprövad och mångsidig mikrofonuppsättningen i J-stil. I halsposition får man en silkeslen och naturlig ton, medan den i stallpositionen lägger till klarhet, artikulation och en sjungande karaktär till basen. Justera blandningen för att få en bred variation av användbara ljud som anpassar sig till de flesta musikgenrer och stilar.

Ergonomisk Halsinfästning
Designad för att underlätta enkel åtkomst till den övre delen av greppbrädan. Den ergonomiska halsinfästningen ökar spelkomforten samtidigt som den minskar belastningen på handleder och fingrar. Nu kan du sola och nå de högsta tonerna med avsevärt förbättrad komfort och spelbarhet.

202072