• I butiken

Cort Action PJ Open Pore Black

2 895,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Prisvärda och laddade med högkvalitativa material, komponenter och hantverk - Action-seriens basar är perfekt för den blivande basisten med mångsidiga funktioner och aktiv EQ-elektronik. 

Action PJ har en "PJ-uppsättning" mikrofoner, där P-typ mikrofonen passar bra för genrer som hårdrock och klassisk rock, medan J-typ mikrofonen är väl lämpad för jazz och pop. Denna kombination ger ett rikt utbud av klassiska basljud för nästan alla musikgenrer och stilar.

PJ-mikrofonuppsättning
P-typens basmikrofon är idealisk för genrer som hårdrock och klassisk rock, medan J-typens mikrofon passar bra för jazz och pop. Denna kombination ger en mängd klassiska basljud för nästan alla musikgenrer och stilar.

Ergonomiskt formad kropp
Unik för Action-seriens basar är den här ergonomiska kroppsformen, som förenar de bästa elementen från klassisk och modern design. Den är utformad för att minska trötthet och förbättra spelbarheten under längre spelsessioner.

Die-Cast Tuners
Tillverkade med precision för optimal stämstabilitet och funktionalitet. Corts stämskruvar i zinklegering säkerställer att du kan spela varje ton med självförtroende och auktoritet.

Open Pore Finish
Openpore-finishen framhäver den naturliga skönheten i träet på Action PJ samtidigt som den förbättrar instrumentets akustiska resonans.

202190