Fender Kingman Bass - Shaded Edge Burst

7 949,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Kingman Bass, Walnut Fingerboard, Black Pickguard, Shaded Edge Burst

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Med inspiration hämtad från de ikoniska designerna hos Fenders elgitarrer, representerar California Player-serien den äventyrliga och frihetsälskande essensen av västkusten. Instrument gjorda för att uppmana musiker att fördjupa sig i sin individuella kreativitet och utmana normen!

Tillverkad med ett X-braced lock i solid gran och sapele i sidor och botten sidor ger den kompakta, mellanstora auditoriumkroppen på Kingman Bass en djup, kraftfull och nyanserad ton. En cutaway ger enkel åtkomst till de övre banden. Nato-halsen med bindings är utsmyckad med blockinlägg och är designad med en smal "C"-formad Jazz Bass-profil, en lättspelad kort skallängd på 30", bekväm sadelbredd på 1.5" och en 4-i-rad headstock för en distinkt look inspirerad av Fenders elbasar. Andra detaljer inkluderar öppna stämskruvar i vintage-stil för smidig och noggrann stämning, en GraphTech NuBone-sadel och stallben för en fokuserad grundton, samt ett Fishman Presys-mikrofonsystem som möjliggör detaljerad finjustering av basens förstärkta ljud vid framträdanden eller inspelningar. En lyxig gigbag ingår.

Djärva, visuellt slående och distinkta - California Series gör inga kompromisser. De uppnår en harmonisk balans mellan enkel spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och enastående stil - vilket tilltalar dem som strävar efter att spela något uppfriskande annorlunda.

FEATURES

  • Newporter Bass body shape with cutaway
  • Solid spruce top; sapele back and sides
  • Nato Jazz Bass neck with slim "C"-shaped profile; Short 30" scale length
  • Fishman Presys pickup/preamp system
  • Deluxe Gig Bag
0970783164