Fender Player Precision Bass - Polar White

12 149,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Frigör din musikaliska potential med Fender Player Precision Bass. Upplev unik ton som kommer att tända liv i din passion för bas. Höj din prestation och gör ett intryck på scenen med detta ikoniska mästerverk.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Möt Fender Player Precision Bass - där tidlös elegans möter ljudmässig excellens!

Släpp lös din musikaliska förmåga med Fender Player Precision Bass, ett verkligt mästerverk som kombinerar klassisk estetik med toppmodern prestanda. Skapad av legendariska Fender - denna basgitarr är designad för att höja din spelupplevelse och göra ett starkt intryck på vilken scen som helst.

Tidlös design
Upplev den ikoniska Fender-estetiken med Player Precision Bass. Instrumentets design hyllar Fenders tidlösa elegans och bjuder på noggrant hantverk och öga för detaljer. Dess visuellt fångande utseende kommer garanterat dra blickar till sig och göra ett varaktigt intryck.

Kraftfullt ljud
Kliv in i en värld av ljudmässig excellens med det kraftfulla ljudet hos Fender Player Precision Bass. Välkänd för dess tydliga och kraftfulla toner, levererar denna basgitarr ett rikt och resonant ljud som har blivit synonymt med Fenders arv. Oavsett om du spelar ett stadigt groove eller utforskar intrikata melodier, är denna bas din nyckel till mångsidighet.

Mångsidighet
Från rock till jazz, funk till blues, är Fender Player Precision Bass ditt go-to-instrument för mångsidighet. Dess välbalanserade toner gör den lämplig för en mängd olika musikgenrer och ger dig friheten att utforska och uttrycka din unika stil. Höj nivån på din musikaliska resa med ett instrument som anpassar sig efter dina önskemål.

Spelarvänliga attribut
Designad med spelaren i åtanke, Fender Player Precision Bass kan skryta med många attribut som förbättrar din spelupplevelse. Den bekväma halsprofilen, den mjuka greppbrädan och den ergonomiska designen säkerställer att varje ton känns enkel att spela. Oavsett om du är en erfaren professionell musiker eller precis börjat din musikaliska resa är denna bas utformad för att möta dina spelbehov.

Tillförlitlighet och hantverk
Byggd för att hålla - Fender Player Precision Bass integrerar högkvalitativa komponenter och robust konstruktion. Den här högkvalitativa basen står motståndskraftigt vid din sida i alla dina musikaliska strävanden och utmaningar - om det så är replokalen, scenen eller studion. Fenders arv av tillförlitlighet och hantverk märks tydligt och säkerställer en långvarig musikalisk följeslagare.

Gör ditt avtryck
Fender Player Precision Bass är mer än bara ett instrument; det är ett statement om stil, ljud och musikaliskt uttryck. Gör ditt avtryck med denna exceptionella bas som kombinerar klassisk design med modern innovation. Investera i Fender Player Precision Bass idag och ge dig ut på en musikalisk resa där varje ton resoneras med excellens.

0149802515

Datablad

Färg
Vit
Antal strängar
4
Kroppsform
Precision Bass
Kroppsmaterial
Al
Greppbrädematerial
Lönn
Höger-/Vänsterfattning
Höger