Fender Player Jazz Bass V - Polar White

14 149,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Hitta din inre rytm med Fender Player Jazz Bass V - Polar White. Upplev kraftfulla basljud och enastående spelbarhet som får dig att vilja skapa magi på scenen.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Möt Fender Player Jazz Bass V - Polar White, en femsträngad elbas som förenar ikonisk design med enastående prestanda. Denna bas är redo att omdefiniera din musikaliska resa.

Fender Player Jazz Bass V, med sin fängslande Polar White-finish, utstrålar tidlös elegans. Den snygga färgen förhöjer de eleganta konturerna på al-kroppen och gör den till ett visuellt slående tillskott till alla musikers arsenal.

Med fem strängar vid dina fingertoppar blir "V" i namnet ett uttryck för mångsidighet och utökade musikaliska horisonter. Släpp lös en ny dimension av kreativitet med den utökade ton-räckvidden och utforska djupa basfrekvenser som lägger till mer botten och komplexitet i dina kompositioner.

Med Fenders signatur Player Series single-coil Jazz Bass-pickuper levererar detta instrument den legendariska Fender-tonen som har format basljudet i årtionden. Från resonanta basfrekvenser till distinkta diskanttoner säkerställer Fender Player Jazz Bass V en bred och uttrycksfull ljudpalett för dina musikaliska strävanden.

Lönnhalsen, prydd med en slät satinfinish, erbjuder inte bara slående estetik utan också bekväm spelbarhet. Att navigera på greppbrädan blir en intuitiv upplevelse, vilket gör det möjligt för både erfarna proffs och aspirerande musiker att utforska olika spelstilar med lätthet. Greppbrädan i pau ferro ger en varm och kraftfull ton samtidigt som den erbjuder en smidig spelkänsla.

Byggd för tillförlitlighet, inkorporerar Fender Player Jazz Bass V högkvalitativa komponenter och hårdvara. De öppna stämskruvarna säkerställer exakt stämning, medan den solida konstruktionen garanterar hållbarhet för både liveframträdanden och studioinspelningar.

Höj din ljudnivå och stil med Fender Player Jazz Bass V - Polar White. Denna femsträngade bas är inte bara ett instrument; den är en statement av mångsidighet som kombinerar klassisk estetik med modern innovation. Investera i din musikaliska resa idag och upplev Fender-arvet, nu med ett utökat  register som öppnar upp en värld av ljudmöjligheter i varje ton du spelar.

0149953515

Datablad

Färg
Vit
Antal strängar
5
Kroppsform
Jazz Bass
Kroppsmaterial
Al
Greppbrädematerial
Pau Ferro
Höger-/Vänsterfattning
Höger