Fender Player Jazz Bass Fretless - Polar White

12 399,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Lås upp din musikaliska potentiella med Fender Player Jazz Bass Fretless. Dyk ner i mjuka, själfulla toner och uttryck din konstnärliga vision utan ansträngning. Höj ditt bas-spel till nya höjder!

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Möt Fender Player Jazz Bass Fretless i Polar White - en verklig juvel för basentusiaster som söker oslagbar ton och stil. Denna bas, skapad av de legendariska experterna på Fender, kombinerar exceptionellt hantverk, innovativ design och ypperlig spelbarhet för att erbjuda en optimal upplevelse.

Fender Player Jazz Bass Fretless stoltserar med en stilren och elegant Polar White-finish, vilket gör den till ett iögonfallande tillägg till vilken instrumentsamling som helst. Med sin greppbräda utan band erbjuder denna bas en unik spelupplevelse med enkla glissandon och precisa slides - perfekt för att skapa det karaktäristiska fretless-ljudet.

Utrustad med två Player Series single-coil Jazz Bass pickups levererar detta instrument en mångsidig palett av toner som är smidigt anpassningsbara till alla genrer eller spelsätt. Från djupa, varma basljud till punchigt mellanregister och mjuka diskanttoner erbjuder Fender Player Jazz Bass Fretless en otrolig flexibilitet.

Designad med dagens spelare i åtanke har denna bas en bekväm "C"-formad hals i lönn som säkerställer enkel spelbarhet, vilket låter dig navigera på greppbrädan utan band med lätthet. Den släta satinfinishen förstärker känslan och komforten i instrumentet, vilket gör det till en fröjd att spela under längre sessioner.

Byggd med pålitlighet i åtanke integrerar Fender Player Jazz Bass Fretless högkvalitativa komponenter och hårdvara. De öppna stämskruvarna håller din bas i perfekt stämning, medan det fyrdelade stallet ger utmärkt strängstabilitet och intonation.

Fender Player Jazz Bass Fretless i Polar White ett exceptionellt instrument som drar uppmärksamhet. Dess iögonfallande estetik, enastående spelbarhet och mångsidiga ton gör den till ett måste för varje basist som strävar efter att optimera sin musikaliska resa.

Investera i en Fender Player Jazz Bass Fretless - Polar White idag och upplev den ultimata sammansmältningen av stil, precision och akustisk excellens. Optimera din kreativitet och låt ditt baslirande lyftas högre med detta extraordinära instrument.

0149933515

Datablad

Färg
Vit
Antal strängar
4
Kroppsform
Jazz Bass
Kroppsmaterial
Al
Greppbrädematerial
Pau Ferro
Höger-/Vänsterfattning
Höger