Fender Player Jazz Bass Fretless - 3-Color Sunburst

12 399,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Lås upp din musikaliska potentiella med Fender Player Jazz Bass Fretless. Dyk ner i mjuka, själfulla toner och uttryck din konstnärliga vision utan ansträngning. Höj ditt bas-spel till nya höjder!

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Fender Player Jazz Bass Fretless, ett sant mästerverk skapat för den moderna musikern som längtar efter det mjuka, distinkta jazzbas-judet. Med sin snygga design och enastående hantverk kommer denna elbas att förtrolla både dina sinnen och din publik.

Fördjupa dig i världen av bandlös magi när du utforskar de gränslösa möjligheterna som detta instrument har att erbjuda. Den bandlösa designen möjliggör glissandos och nyanserade slides, och tar dig utan ansträngning till en värld av melodiskt uttryck som ingen annan. Varje ton blir ett sätt att måla ett musikalisk mästerverk som kommer att lämna dina lyssnare med häpnad.

Fender Player Jazz Bass Fretless stoltserar med en snygg 3-Color Sunburst-finish som utstrålar tidlös elegans. Den klassiska finishen kompletterar perfekt de eleganta kurvorna på al-kroppen och skapar en visuell njutning för alla som ser på den. Denna elbas är inte bara ett instrument, utan ett konstverk som kräver uppmärksamhet och beundran.

Utrustad med två Player Series single-coil Jazz Bass-mikrofoner levererar detta "monster" den legendariska Fender-ton som har definierat basspelande i årtionden. Upplev de rika, varma och punchiga tonerna som har hörts på otaliga skivor, allt tillgängligt vid dina fingertoppar. Kombinationerna av mikrofonerna ger enastående klarhet och mångsidighet, vilket gör att du enkelt kan navigera genom en bredd av musikgenres.

Halsen i lönn med satinfinish ger oöverträffad spelbarhet, vilket säkerställer att varje ton känns lättspelat under dina fingertoppar. Den bandlösa Pau Ferro-brädan ger en lyxig känsla, förstärker din koppling till instrumentet och möjliggör flytande, uttrycksfullt spel. Oavsett om du utforskar komplexa jazzackord eller lägger ner en groovy basgång, kommer denna elbas att bli en förlängning av din musikaliska själ.

Med sin solida konstruktion och pålitliga hårdvara är Fender Player Jazz Bass Fretless byggd för att klara av alla påfrestningar. Ta med den på scenen, in i studion eller vart din musikaliska resa än leder dig. Denna elbas är redo att följa med dig på din väg mot storhet, stärka din kreativitet och lyfta din konstnärlighet till nya höjder.

Förlora dig själv i den förtrollande världen av bandlöst-basspel med Fender Player Jazz Bass Fretless. Släpp lös din inre virtuos och låt din musik transcendera alla gränser. Höj din prestation, förtrolla din publik och gör din markering med detta anmärkningsvärda instrument.

0149933500

Datablad

Färg
Burst
Antal strängar
4
Kroppsform
Jazz Bass
Kroppsmaterial
Al
Greppbrädematerial
Pau Ferro
Höger-/Vänsterfattning
Höger