• I butiken

MXR M309G1 Joshua Ambient Echo

3 395,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

MXR Joshua Ambient Echo är en komplett lösning för dig som tycker om att djupdyka i ikoniska ljudlandskap - allt från 60- och 70-talets tonala resor till 80-talets himmelska atmosfärer. En gång i tiden behövdes en hel rackprocessor för att få dessa toner, men den här pedalen har allt du behöver för att återskapa den tonala paletten i ett modernt och användarvänligt format – och den är redan inställd och redo att användas.

FÄRDIG RECEPT FÖR AMBIENT UTTRYCK
MXR Joshua Ambient Echo är skapad från en grund av noggrant valda toner och texturer som kombineras för att fånga den rika, atmosfäriska kärnan och den storslagna känslan av rymd som har varit kännetecken för otaliga klassiska låtar. Allt kommer förinstallerat – allt du behöver göra är att ratta efter eget tycke och kliva in i den ljudmässiga stratosfären.

DYNAMISKT DELAY
Kärnan i MXR Joshua Ambient Echo är de högt anpassningsbara delayinställningarna som ger kontroll inte bara över tempo och antal upprepningar – utan också delayets rytm. Med en vridning på Division-kontrollen kan du välja mellan olika subdivisioner - fjärdedel, punkterad åttondel, åttondel, åttondelstriol eller dubbelt delay med åttondel och punkterad åttondel.
Vill du att upprepningarna ska fortsätta klinga även efter att pedalen är frånkopplad? Tryck bara på Trails. Vill du ha en ännu mer dynamisk ljudbild? Echo 2-switchen lägger till en andra uppsättning upprepningar inställda på fjärdedelar – vilket även det kan justeras genom avancerade inställningar.

För direkt kontroll över timingen av ditt delay stöder denna pedal både inbyggd tap tempo via fotomkopplaren och extern omkoppling genom CTR-jacket. En extern omkopplare gör det också möjligt att frysa ditt delay vid maximal feedback så att du kan väva in leads och solon över ditt tonala mästerverk.

SKULPTERA DITT LJUDLANDSKAP
Med MXR Joshua Ambient Echo är det enkelt och intuitivt att justera tonerna och texturerna i ditt eko. Mod-kontrollen kryddar ditt delay med frodig, seg modulation.
Voice-kontrollen höjer hela ditt ljudlandskapet till himmelska höjder. Den plockar fram en änglaliknande, orgelliknande aura genom en anpassad mix av -1 suboktav, +1 oktav upp och +2 oktav upp-signaler, vilket förstärker den redan luftiga atmosfären från pedalen för en verkligt överjordisk ljudupplevelse.

ATMOSFÄRISK LJUDEXPEDITION
MXR Joshua Ambient Echo är noggrant framtagen för att uppnå atmosfärisk briljans direkt ur lådan utan mycket finjustering från din sida – men om du känner dig frestad att ge dig ut på expedition för ytterligare utforskning i ljudens värld, har denna pedal alla verktyg du behöver för att forma komplexa anpassade ljudlandskap. Med stereoutgångar och expressionpedal kan du justera upp till 12 olika parametrar – från hur LED-lamporna blinkar till mixen av sekundära eko-signaler.

EKOALKEMI VÄNTAR
MXR Joshua Ambient Echo är inte bara en delay – det är ett tonalt recept skickligt sammansatt för den som söker atmosfärisk perfektion. Oavsett om du är en entusiast av ambient rock eller en tonal arkitekt med egna mål, är denna pedal din biljett till ikoniska ljudhelgedomar.

156077