• I butiken

Ibanez TS808 45th Anniversary TS80845TH

2 495,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Limiterad jubileumsmodell av TS808 Tube Screamer som återskapar originalets kraftfulla ton. Idealisk för overdrive och boost med enastående sustain.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

TS80845TH är en jubileumsmodell av TS808 Tube Screamer och firar 45 års beundransvärd pedalhistoria.

TS808 Tube Screamer behöver knappast någon närmare presentation - den är helt enkelt en Tube Screamer, världens mest kopierade pedaldesign och har satt sitt prägel på otaliga skivor och liveframträdanden. Dess karakteristiska ljud är omedelbart igenkännbart med en krämig och mjuk ton som har massor av sustain.
Pedalen fungerar lika bra som ensam overdrive-källa som en boost för ett redan överstyrt ljud. Som en ensam enhet kan den leverera allt från lätt överstyrt ljud (nästan rent tills du spelar hårdare) till moderat överstyrd ton med utmärkt sustain, utan att låta överdrivet distad eller komprimerad. Använd som boostpedal kan den ge betydande tryck beroende på ljudet du vill förstärka.

TS80845TH Anniversary-modellen är utrustad med samma JRC4558D IC-chip och analoga kretsar som de tidiga exemplaren, vilket gör den till en trogen återskapelse av originalet. Det är inte bara som originalet, det är originalet fast med ny färg!

Pedalen kan drivas av ett 9 volts batteri (ingår) eller en extern AC-adapter (säljs separat, men Converter Cable är inkluderat).  

Upplev det ikoniska ljudet och jubileumsfirandet med den här limiterade utgåvan av TS80845TH!

311092132810