Hansen Guitars Custom Order

37 995,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Bygg din drömgitarr med Hansen Guitars. Välj mellan fem modeller och bygg ett unikt instrument från ett urval noga avvägda lacker, deras serie X-, A- och Humbucker-mikrofoner, hardware, grad av relic med mera. 

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

 

Hansen Guitars Custom Order

 

Bygg en custom-gitarr med Hansen

 

Vi på Gitarren är stolta representanter av Hansen Guitars i Sverige. Det är nu möjligt att beställa en Hansen-gitarr helt enligt egna önskemål via oss.  Du väljer typ av lack, kantlister, mikrofoner och mängden ytslitage (relic) med mera. Relic-utförande kan fås i light, medium och hard. Inga önskningar är främmande att överväga, hör av dig så kollar vi. Gitarren handbyggs av Hansen Guitars i deras verkstad i Stenstrup, Danmark.

Henning Hansen har byggt gitarrer sedan 1984. Alla komponenter hanteras på traditionellt vis; från limning av träbitar till lindning av egna mikrofoner. Minutiöst "relikerade" detaljer ger en patina av ett instrument som spelats på troget under många år. Greppbräda och hals är tillverkade av traditionella träslag och för gitarrkroppen används uteslutande afrikansk lättvikts-mahogny, vilket märks när man plockar upp ett av Hennings instrument. 

Vi har i regel några modeller på lager och möjlighet finns att prova dem i butiken. Se aktuellt utbud av tillgängliga modeller här.

Inspiration och mer ingående presentation finner ni på Hansen Guitars hemsida och Instagram.

Beställning gör du tillsammans med oss via mail eller på plats i butiken. 

Välkommen att kontakta oss på info@gitarren.se eller 031-711 03 11 för beställning! 

HansenCustom