• Ny

Cort KX707 EverTune Open Pore Black w/bag

17 695,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

KX707 EverTune: gitarren där innovation möter aggression och låter dig ta din prestation till nästa nivå!

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

KX707 EverTune, ett riktigt kaxigt 7-strängat monster som är ett efterlängtat tillskott till världen av extrema metalinstrument. Med sin hårda design och innovativa funktioner är denna gitarr en game changer för moderna musiker som jagar aggressiva sound och samtidigt enastående stabilitet.

Asktop på mahognykropp
KX707 har en balanserad ljudbild tack vare bygget med asktopp på en mahognykropp. Den varma basen smälter perfekt samman med tydlig diskant och fläskigt mellanregister. Det snygga släta asklocket lägger till en touch av naturlig skönhet till gitarrens robusta estetik.

Seymour Duncan Sentient & Nazgûl Humbucker Set
Laddad med Seymour Duncan Sentient och Nazgûl humbuckers - KX707 har minst sagt omskakande kraft! Nazgûls keramiska magnet och speciallindning ger detalj i tonen och benkrossande riff, medan Sentient-micken i halsläge erbjuder mångsidiga toner oavsett om det är rent ljud till de högsta av gain-ljud.

1 Volym & 1 Ton, 3-vägs Pickup-selector
Enkelhet är kung! Med en volym, en ton och en 3-vägs pickup-selector så lämnas utrymme för spelaren att fokusera enbart på sin musik.

EverTune Bridge
I hjärtat av KX707 finns EverTune-stallet, ett tekniskt mästerverk som håller perfekt stämning under alla omständigheter. Med hjälp av smart fysik tillsammans med ett system av fjädrar och hävarmar, bibehåller EverTune en konstant spänning på varje enskild sträng, vilket håller gitarren i perfekt stämning hela tiden.

Cort Locking Tuners
Med Cort Locking Tuners är stämstabiliteten i toppklass, och strängbyten blir en barnlek. Denna enkla men eleganta lösning säkerställer att du spenderar mindre tid på att meka med ditt instrument och mer tid på att finslipa din musik.

Ebony Greppbräda
Den robusta 5-delade lönn- och valnötshalsen säkerställer stabilit och förstärker resonansen, medan den mörka ebenholtsgreppbrädan erbjuder enastående smidighet och elegans.

Rostfria Stålband & Spoke Nut Hotrod Truss Rod
Med rostfria stålband och en spoke nut hotrod-dragstång är KX707 byggd för att klara belastningen på scenen samtidigt som den ger ultimat spelbarhet och justeringsmån.
Funktionen för justering av spoke nut truss rod ger spelare exakt kontroll över halsens justering, vilket säkerställer optimal spelbarhet. Finjustera ditt instrument till perfektion!

Luminlay Sidopunkter
För de svagt upplysta platserna och scenerna: de självlysande luminlay-markeringarna på greppbrädan och ser till att du aldrig missar en ton.

200469

Datablad

Färg
Svart
Antal strängar
7
Kroppsform
Övriga
Kroppsmaterial
Mahogny
Greppbrädematerial
Ebony
Antal band
24
Svaj
Nej
Höger-/Vänsterfattning
Höger