• Ny
  • I butiken

Cort CM15R White Sand

1 695,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Kompakt och mångsidig 15w gitarrförstärkare med utmärkt ljudkvalitet och flera praktiska funktioner för både nybörjare och erfarna musiker.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Corts CM-serie är idealisk för alla gitarrister eller basister, oavsett om du precis har börjat eller är en erfaren musiker som söker en kompakt och högkvalitativ övningsförstärkare. Dessa förstärkare har en mängd olika funktioner och levererar utmärkt ljudkvalitet som passar många musikstilar. CM15R-modellen, utrustad med en specialanpassad 8” högtalare, producerar en varm och musikalisk ton för både rena och distade ljud.

8” Högtalare
Den kompakta 8” högtalaren i CM15R är både effektiv och kraftfull, kapabel att leverera imponerande volymnivåer, vilket gör den perfekt för att tex repa med ditt band. Den har ett klart och balanserat ljud som säkerställer att din spelstil och karaktär lyser igenom utan förvrängning.

Ljudkontroller
CM15R erbjuder ett mångsidigt utbud av rena och distade toner. Den har en gnistrande ren kanal och en saftig distkanal, med oberoende gain- och volymkontroller.
3-bands EQ:n, med diskant-, mellanregister- och basrattar, är specifikt anpassad till elgitarrens ljudomfång. Gainkontrollen möjliggör ett brett spektrum av dist, från bluesig crunch till intensiv modern distorsion. Med en knapp är det enkelt att växla mellan den rena och distade kanalen, vilket gör CM15R till en mycket mångsidig förstärkare.

Digital Reverb
Det inbyggda digitala reverbet tillför en frodig atmosfär till ditt gitarrljud. Bättre ljud, mer nöje och därmed effektivitet till dina övningssessioner!

Aux In & Hörlursuttag
Aux-ingången gör det möjligt att ansluta en smartphone eller digital musikspelare till förstärkaren, så att du kan spela med till dina favoritlåtar. Hörlursuttaget möjliggör tysta övningssessioner, vilket gör CM15R till en perfekt och mångsidig övningsförstärkare för olika spelsituationer.

Färgval
CM15R finns i flera olika snygga färger: "Pastel Green", "White Sand", "Black", "Dark Red" och "Dark Blue". Dessa traditionella, ljusa och uppfriskande färger är perfekta för alla moderna interiörer och tillför en färgklick för den som vill ha det. Genom att balansera vintagecharm med modern sofistikering är denna produkt det perfekta valet för musikentusiaster.

207031

Datablad

Förstärkartyp
Transistor
Effekt
1-19 Watt