• I butiken

Cort GA-MY Bevel - Natural

6 995,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Denna gitarr har en välvd baksida och sidor i myrtlewood som ger en kraftfull grundton med utmärkt projektion och sustain. Myrtlewoods ljud kan betraktas som en idealisk blandning av mahogny, rosenträ och lönn som är klart och ljust utan färgning.
En avfasning på ovansidan av kroppen för högerarmen gör gitarren mycket bekväm att spela.
GA-MY Bevel har även en LR Baggs pickup- och förstärkarsystem för ett naturligt och högkvalitativt ljud vid uppträdanden och inspelning.

Grand Auditorium Cutaway Body
Med dimensioner på 4 5/8" (117㎜) kroppsdjup, övre bredd på 11 1/2" (292㎜) och nedre bredd på 16" (405㎜) är någonstans mellan den större dreadnought-typen och den mindre grand concert. Detta gör den perfekt för både strumming/flatpicking och fingerstyle-spel och passar den mångsidiga akustiska spelaren som föredrar att ha en gitarr som täcker olika ljud och spelstilar.

Solid Sitka Spruce Top
Sitka Gran kan sägas vara den vanligaste och mest traditionella träsorten som används för toppar på akustiska gitarrer på grund av dess styvhet och utmärkta styrka-till-viktförhållande. Denna egenskap ger mycket dynamisk känslighet samt ett ljud rikt på harmoniska övertoner och gör toppen kapabel att hantera kraftfullt strummande såväl som finkänsligt fingerplock.

Myrtlewood Back & Sides (Arched Back)
Myrtlewood, även känt som Kaliforniskt lönn eller Pepperwood, varierar i färg från blondgul till taupe och skapar mycket fina gitarrer. Ingen bit ser likadan ut, så varje byggd gitarr blir unik! Tonalt sett liknar den lönn, klar och ljus med fin projektion, men den är mycket lättare att böja än lönn.

L.R. Baggs EAS-VTC
Känt för sitt naturliga ljud - L.R. Baggs EAS-VTC är ett elegant och enkelt system med endast volym- och tonkontroller. Gitarrens solida topp och baksidas akustiska resonans fångas upp av mikrofonen och överförs på ett helt transparent sätt till en förstärkare eller PA-system.

Bevel Cut Armrest
För att förbättra komforten och spelbarheten hos gitarren har anpassade avfasningar implementerats. Dessa ger inte bara ergonomisk funktionalitet utan ger också en unik och exklusiv look.

Ebony Bridge Pins
Ebony är ett mycket starkt och tätt träslag vilket ger tight och sammanhängande botten med förbättrade mellanregister. Det svarta ger en känsla av klass och lyx.

Sonically Enhanced UV Finish
Soniskt förbättrat UV-finish, den högteknologiska finishen är stark och motståndskraftig mot repor samtidigt som den är lätt för att förbättra den naturliga akustiska resonansen i kroppen för en fyllig och rik ton.

204800