Cort GA5F-FMH Open Pore

5 295,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Ett välkommet tillskott till en redan imponerande samling av fantastiska kombinationer av resonansträ - den helt nya och helt i flammig mahogany: GA5F-FMH.
Gitarrister som vill äga en gitarr med enhetligt trä, eller en tonsökare som snöat in på en gitarr med mindre kropp av mahogny, kommer bli mycket nöjda med denna noggrant byggda gitarr i flamed mahogny som besitter de karakteristiska tonerna som bara hittas i en gitarr helt i mahogny.

All Flamed Mahogany Body
Den valda flammiga mahognyen inte bara lägger till en premiumlook och känsla till gitarren utan producerar också den klassiska djupa och varma tonen som endast en kropp helt i mahogny kan åstadkomma.

Auditorium kropp med cutaway
Med dimensioner på 4 5/8" (117㎜) kroppsdjup, övre bredd på 11 1/2" (292㎜) och nedre bredd på 16" (405㎜) är någonstans mellan den större dreadnought-typen och den mindre grand concert. Detta gör den perfekt för både strumming/flatpicking och fingerstyle-spel och passar den mångsidiga akustiska spelaren som föredrar att ha en gitarr som täcker olika ljud och spelstilar.

Fishman Presys3
Mikrofonsystemet Fishman Presys3 med 3-bands EQ, LED-stämapparat och fasreglage erbjuder både sonisk flexibilitet och bekvämlighet för olika spelsituationer där förstärkning behövs.

Ebony Bridge Pins
Ebony-träets höga densitet håller det grundläggande akustiska ljudet fokuserat och tight med större sonisk projicering än plast, vilket förbättrar överföringen av strängvibrationerna genom gitarrens topp, kropp och hals.

Open Pore Finish
Den öppna porstrukturen i ytan förbättrar inte bara träets resonans utan minskar också vikten på gitarren för förbättrad spelbarhet.

204820