Cort Sunset Nylectric II Natural w/bag

6 695,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Cort Sunset Nylectric har intagit en unik position genom att överbrygga klyftan mellan nylonsträngade och elektriska gitarrer och erbjuda den varma ljudkvaliteten från nylonsträngar med den kontrollnivå som elektriska gitarrer ger. 
Sunset Nylectric II har fått nya uppdateringar som gör den ännu mer tilltalande för nylonsträngsspelare än föregångaren var - en tunnare kropp, något bredare sadel och strängspacing, något reducerad skallängd, en Graph Tech TUSQ-sadel och en ny avsmalnande huvudstockdesign. 
Nylectric II erbjuder nu den seriösa nylonsträngsspelaren alla funktioner för att självsäkert förstärka sitt spel!

Electro-Classical Gitarr
För elgitarrspelare som söker ett fantastiskt klassiskt nylonsträngssound på scenen erbjuder Sunset Nylectric II flexibilitet och tillförlitlig prestanda utan besväret med att förstärka en traditionell nylonsträngsgitarr. 

Fishman VTB Preamp
Utvecklad specifikt för nylonsträngar, Fishman Sonicore VTB EQ-systemet överför det naturliga ljudet av nylon med transparens, enastående strängseparation och balans. Fishman Sonicores kraftiga, men naturliga, förstärkning är perfekt lämpad för både inspelning och alla typer av liveframträdanden.

Tapered och Slotted Headstock
Den nya avsmalnande designen ger en unik och modern känsla till det traditionella spårade huvudet på en nylonsträngad gitarr. 

Avfasad halsinfästning
Till skillnad från den fyrkantiga infästningen på traditionella skruvade gitarrer är infästningen på Sunset Nylectric II avfasad, rund och tunn för enklare och bättre åtkomst till banden i det höga registret på greppbrädan.

48 mm (1 7/8") Sadelbredd
Jämfört med den vanliga klassiska gitarrens 52 mm (2.0") sadelbredd har Sunset Nylectric II en något smalare 48 mm sadelbredd, vilket gör den idealisk för både traditionellt klassiskt spel och standard akustisk stålsträngs- eller elgitarrspel. En kombination av det bästa av alla världar i en enda mångsidig gitarr för olika spelstilar!

Graph Tech TUSQ Sadel och Stall
Graph Tech TUSQ föredras av många gitarrtillverkare och spelare för sin rika ton och sustain. TUSQ är en avancerad polymer som är utformad för att överföra strängens energi och vibrationer mer effektivt och tillåta gitarrer att bli levande med förbättrad ton, volym och sustain.

206228