Fender Monterey Standard - Black Top

3 749,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Monterey Standard, Walnut Fingerboard, Black Top

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Utformad med spelarvänliga attribut för en oslagbar ergonomisk komfort, California Standard akustiska gitarrer minimerar begränsningar för att släppa lös en ocean av inspiration, vilket låter musiker fokusera på det de gör bäst - skapa.

Tillverkad av laminerad sapele har Monterey Standard en bekväm mid-size concert-kropp med en djup, rik träådring och producerar en tillfredsställande varm och balanserad ton som passar bra för olika spelstilar. Den lättspelade halsen i nato är utformad med en smal "C"-formad profil med rundade kanter på greppbrädan för optimal komfort, en kort 24.75" skallängd för lägre strängspänning, och en 6-i-rad headstock för en distinkt look inspirerad av Fenders elektriska gitarrer från 1970-talet.
Monterey Standard har också en smalare string spacing vid stallet, perfekt för spelare med små händer eller de som söker minskad trötthet i plockhanden. Andra märkbara detaljer inkluderar en silkeslen satin uretanfinish, vintage-stil stämskruvar för smidig och noggrann stämning, samt en GraphTech NuBone sadel och stallben för detaljerad harmonisk karaktär.
För att komplettera funktionslistan har Monterey Standard även ett Fender mikrofon- och preampsystem som möjliggör trogen reproduktion av gitarrens naturliga ljud när den är inkopplad i en förstärkare eller inspelningsenhet, och inkluderar en inbyggd stämapparat för enkel stämning.

Djärva, iögonfallande och unika - California Series-instrument gör inga kompromisser när det gäller spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och framstående stil för de som strävar efter att spela något annorlunda.

FEATURES

  • Mid-sized concert body shape
  • Laminated sapele top, back and sides
  • Slim "C"-shape nato neck with 6-in-line headstock
  • Short 24.75" scale length and narrow string spacing
  • Fender FE-A2 electronics
0973052111