Fender Malibu Special - Natural

9 299,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Malibu Special, Pau Ferro Fingerboard, Black Pickguard, Natural

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Modellerna i California Special representerar utvecklingen och förfiningen av Fenders moderna akustiska gitarrer genom att sätta samman den ikoniska spelbarheten från Fenders elektriska gitarrer med hantverket i helsolid träkonstruktion och modern elektronik i toppklass. Positionerade vid skärningspunkten mellan det förflutna, nutiden och framtiden, resonerar dessa instrument på ett verkligt unikt sätt.

Malibu Special är bygg med en X-braced solid okoumetopp och solid okoume i baksida och sidorna, i en kompakt parlor-storlek. Den har en ton som är imponerande nyanserad, kraftfull och spröd på samma gång, samtidigt som den erbjuder överlägsen komfort för timmar av kreativitet.
Halsen är utformad med en lättspelad slim "C"-profil, en kort 24-tums skallängd och en tilt-back 6-i-rad headstock för en distinkt look inspirerad av Fenders elektriska gitarrer. Andra märkbara detaljer inkluderar stämskruvar i vintagestil för smidig och exakt stämning, en lönnrosett och kroppsbinding för en exklusiv look, samt stallben och sadel i äkta ben för en rik harmonisk karaktär.
Anpassad för artister, integrerar Fishman Flex Body mikrofoner- och preampsystem sömlöst en undersaddle piezo och intern kroppstransducer-mik för att ge trogen och pålitlig återgivning av gitarrens naturliga ljud när den är ansluten till en förstärkare, PA-system eller inspelningsenhet.

Djärva, visuellt slående och distinkta - California Series gör inga kompromisser. De uppnår en harmonisk balans mellan enkel spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och enastående stil - vilket tilltalar dem som strävar efter att spela något uppfriskande annorlunda.

FEATURES

  • Fender Malibu parlor body shape
  • Solid okoume top, back and sides
  • Slim and comfortable "C"-shape neck with tilt-back 6-in-line headstock
  • Fishman Flex Body electronics with undersaddle piezo and internal body transducer
  • Short 24" scale length
  • Deluxe Gig Bag
0970822122