Fender Redondo Special - Honey Burst

9 299,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Redondo Special, Pau Ferro Fingerboard, Black Pickguard, Honey Burst

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Modellerna i California Special representerar utvecklingen och förfiningen av Fenders moderna akustiska gitarrer genom att sätta samman den ikoniska spelbarheten från Fenders elektriska gitarrer med hantverket i helsolid träkonstruktion och modern elektronik i toppklass. Positionerade vid skärningspunkten mellan det förflutna, nutiden och framtiden, resonerar dessa instrument på ett verkligt unikt sätt.

Tillverkad med en X-braced solid okoumetopp och massiv okoume i baksida och sidor. Redondo Specials dreadnought-kropp har enastående projektion och volym med en djup, basrik ton som är lika lämplig för scenen som för studion. Halsen är utformad med en lättspelad slank "C"-formad profil, en skallängd på 25,5 tum och en lutande 6-i-rad headstock för en distinkt look som härstammar från Fenders elektriska gitarrer. Andra detaljer inkluderar stämskruvar i vintagestil för smidig och noggrann stämning, en lönnrosett och kroppsbinding för en exklusiv look, samt en sadel och stallben i äkta ben för rik harmonisk karaktär. 
Anpassad för artister, integrerar Fishman Flex Body mikrofoner- och preampsystem sömlöst en undersaddle piezo och intern kroppstransducer-mik för att ge trogen och pålitlig återgivning av gitarrens naturliga ljud när den är ansluten till en förstärkare, PA-system eller inspelningsenhet.

Djärva, visuellt slående och distinkta - California Series gör inga kompromisser. De uppnår en harmonisk balans mellan enkel spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och enastående stil - vilket tilltalar dem som strävar efter att spela något uppfriskande annorlunda.

FEATURES

  • Fender Redondo dreadnought body shape
  • Solid okoume top, back and sides
  • Slim and comfortable "C"-shape neck with tilt-back 6-in-line headstock
  • Fishman Flex Body electronics with undersaddle piezo and internal body transducer
  • 25.5" scale length
  • Deluxe Gig Bag
0970812142