Fender Newporter Player - Natural

4 999,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Newporter Player, Walnut Fingerboard, Gold Pickguard, Natural

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Med inspiration hämtad från de ikoniska designerna hos Fenders elgitarrer, representerar California Player-serien den äventyrliga och frihetsälskande essensen av västkusten. Instrument gjorda för att uppmana musiker att fördjupa sig i sin individuella kreativitet och utmana normen!

Byggd med en X-braced topp i solid gran och sapele i baksida och sidor. Den mellanstora och bekväma auditoriekroppen på Newporter Player ger en mångsidig ton som är både nyanserad och kraftfull samtidigt som den erbjuder en bekväm känsla under timmar av inspiration. Halsen av nato är designad med en lättspelad slank "C"-formad profil, en skallängd på 25,5 tum och en tilt-back 6-i-rad headstock för en distinkt look som härstammar från Fenders elgitarrer. Andra detaljer inkluderar stämskruvar i vintagestil för enkel och noggrann stämning, en GraphTech NuBone sadel och stallben för detaljerad harmonisk karaktär. 
Med elegant integrerade kontroller för en stilren och modern estetik tillåter det inbyggda Fishman Flex preamp-systemet trogen reproduktion av gitarrens naturliga ljud när den är inkopplad i en förstärkare eller inspelningsenhet.

Djärva, visuellt slående och distinkta - California Series gör inga kompromisser. De uppnår en harmonisk balans mellan enkel spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och enastående stil - vilket tilltalar dem som strävar efter att spela något uppfriskande annorlunda.

FEATURES

  • Fender Newporter auditorium body shape with cutaway
  • Solid spruce top, sapele back and sides
  • Slim "C"-shape neck with tilt-back 6-in-line headstock
  • Fishman Flex electronics with undersaddle piezo transducer
  • 25.5" scale length
0970743521