Fender Malibu Player - Olympic White

4 999,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Malibu Player, Walnut Fingerboard, Tortoiseshell Pickguard, Olympic White

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Med inspiration hämtad från de ikoniska designerna hos Fenders elgitarrer, representerar California Player-serien den äventyrliga och frihetsälskande essensen av västkusten. Instrument gjorda för att uppmana musiker att fördjupa sig i sin individuella kreativitet och utmana normen!

Utformad med en X-braced topp i solid gran och sapele bak- och sidostycken, har den kompakta parlor-storleken på Malibu Player en melodiös och nyanserad röst som uppmuntrar spelare att sträcka sig efter gitarren och utforska nya ackord och melodier. Halsen av nato är utformad med en lättspelad smal "C"-formad profil, en kort 24-tums skallängd och ett tiltat 6-i-rad huvud för en distinkt look inspirerad av Fenders elektriska gitarrer. Andra detaljer inkluderar stämskruvar i vintagestil för jämn och exakt stämning samt en GraphTech NuBone sadel och stallben för detaljerad harmonisk karaktär.
Med elegant integrerade kontroller för en stilren och modern estetik tillåter det inbyggda Fishman Flex preamp-systemet trogen reproduktion av gitarrens naturliga ljud när den är inkopplad i en förstärkare eller inspelningsenhet.

Djärva, visuellt slående och distinkta - California Series gör inga kompromisser. De uppnår en harmonisk balans mellan enkel spelbarhet, överlägsen ljudkvalitet och enastående stil - vilket tilltalar dem som strävar efter att spela något uppfriskande annorlunda.

FEATURES

  • Fender Malibu parlor body shape
  • Solid spruce top, sapele back and sides
  • Slim "C"-shape neck with tilt-back 6-in-line headstock
  • Fishman Flex electronics with undersaddle piezo transducer
  • Short 24" scale length
0970722505