• I butiken

Gibson Acoustic J-45 Standard Vintage Sunburst

34 199,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Gibson J-45 Standard, ikonisk akustisk gitarr. Med sin gran- och mahognykonstruktion ger den varm och balanserad klang. Round Shoulder-design och handtillverkad för överlägsen spelbarhet och projicering. En tidlös investering i musikalisk kvalitet!

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Upplev den själfulla resonansen från Gibson J-45 Standard Vintage Sunburst, ett mästerverk i akustiskt hantverk. Denna ikoniska gitarr är noggrant konstruerad och stoltserar med ett lock i finaste sitka gran parat med mahogny i sidor och baksida; vilket ger den igenkänningsbara, varma, balanserade och nyanserad ton som stått sig genom tiderna.

Vintage Sunburst-finishen förstärker inte bara gitarrens estetiska drag utan återspeglar också det klassiska arv som Gibson är känd för. Varje gitarr är ett unikt vittnesmål om den konstnärlighet som är inbäddad i varje detalj.

Designad för ultimat spelbarhet säkerställer Round Shoulder-kroppen komfort och en naturlig känsla, vilket gör det möjligt för musiker att utan ansträngning utforska greppbrädan med precision. Oavsett om du kompar med ackord, fingerplockar eller spelar invecklade melodier svarar J-45 Standard med en oöverträffad klarhet och projicering.

Som en tidlös investering är J-45 Standard Vintage Sunburst inte bara en gitarr; det är ett arv inom musikhistorien. Nitrocellulosalacken förbättrar inte bara dess visuella attraktion utan låter också träet andas, vilket förstärker instrumentets tonala rikedom över tiden.

Ta din musikaliska resa till nya höjder med Gibson J-45 Standard Vintage Sunburst. Omfamna arvet från en ikonisk akustisk gitarr som har prytt scener och studios över hela världen och levererar ett ljud som överskrider generationer.
Investera i excellens, investera i Gibson J-45 Standard Vintage Sunburst för en enastående akustisk upplevelse.

591359

Datablad

Färg
Burst
Antal strängar
6
Kroppsform
Round Shoulder
Inbyggd mikrofon
Ja
Cutaway
Nej
Lock/Top
Gran
Solitt lock
Ja
Kroppsmaterial
Mahogny
Greppbrädematerial
Rosewood
Antal band
20
Höger-/Vänsterfattning
Höger