• I butiken

Gibson Acoustic L-00 Standard Vintage Sunburst

30 799,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

Upptäck den tidlösa skönheten och de rika, varma tonerna hos Gibson Acoustic L-00 Standard. Fördjupa dig i legendariskt hantverk och låt din musikalitet flöda med detta utsökta mästerverk. Handla nu och lyft ditt spel till nya höjder.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Upptäck den legendariska, musikaliska magin hos Gibson L-00 Standard. En akustisk gitarr som smälter samman traditionellt hantverk med moderna innovationer. Denna gitarr representerar en tidlös ikon inom akustiska instrument och bär på ett arv av överlägsen tonkvalitet och konstruktion.

L-00 Standard är skapad med noggrannhet och precision. Den solida gran- och mahognykonstruktionen skapar en rik klang som är svår att överträffa. Granens responsiva natur ger varma, väldefinierade toner, medan mahognykroppens resonans och projicering ger en fantastisk dynamik. Resultatet är en gitarr som inte bara är ett instrument utan en portal till musikaliska upplevelser.

Det ergonomiska designkonceptet och den lilla round shoulder-kroppen ger en bekväm spelupplevelse och möjliggör en naturlig position för handleden och armen. Detta gör L-00 Standard idealisk för fingerpicking och för de som älskar att skapa musik med nyans och känsla. Dess balanserade och mångsidiga toner gör den lika passande för solospel som för ackompanjemang.

Den visuella skönheten hos L-00 Standard är lika imponerande som dess tonala prestanda. Den klassiska sunburst-finishen, nitrocellulosalacken och det ikoniska Gibson-huvudet ger gitarren en tidlös estetik. Varje detalj är utformad för att hylla traditionen och skapa en gitarr som inte bara låter fantastiskt utan också ser fantastisk ut.

Gibson L-00 Standard är inte bara ett instrument; det är en investering i musikalisk utveckling och kreativitet. Den här gitarren är redo att följa med på varje steg av din musikaliska resa, vare sig du står på scen, spelar in i studio eller bara skapar musik hemma. Dess pålitliga konstruktion och exceptionella tonkvalitet gör den till en partner för livet.

Gitarren är utrustad med LR Baggs VTC mikrofonsystem, vilket gör det möjligt för dig att koppla in och förstärka gitarr utan att kompromissa med dess naturliga akustiska ton. Oavsett om du uppträder på scenen eller spelar in i studion säkerställer detta pickupsystem att varje nyans av ditt spel återges på ett troget sätt.

Sammanfattningsvis, Gibson L-00 Standard erbjuder en unik kombination av tidlös estetik och moderna spelbarhetsfunktioner. Upptäck varför detta instrument har blivit en symbol för akustisk excellens och varför det har blivit valet för många professionella musiker runt om i världen. Investera i en Gibson L-00 Standard och låt din musikaliska resa bli ackompanjerad av tonal briljans och tidlös skönhet.

591271

Datablad

Färg
Burst
Antal strängar
6
Kroppsform
0/00/Parlor
Inbyggd mikrofon
Ja
Cutaway
Nej
Lock/Top
Gran
Solitt lock
Ja
Kroppsmaterial
Mahogny
Greppbrädematerial
Rosewood
Antal band
20
Höger-/Vänsterfattning
Höger