• Ny

Guild Polara Phantom Green

6 599,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Gitarrmodellen Polara (som ingår i Polara-serien tillsammans med Deluxe, Artist Signature och USA-alternativen) förenar klassisk design med moderna funktioner.
Den har en minimalistisk men ergonomisk kropp som bidrar till dess lätta konstruktion och förbättrade spelbarhet. Mahognykroppen, med en stränggenomgående design, säkerställer betydande sustain och respons, medan den diagonala stränglayouten överensstämmer med Guilds kompenserade stop bar-koncept från 1970-talet.

Kropp och Halskonstruktion
Tillverkad med en mahognykropp och limmad halsdesign erbjuder Polara en bekväm spelupplevelse med sin 24 och 3/4 tums skallängd. greppbrädan av rosewood och en modern U-formad hals, dekorerad med enkla punktmarkeringar, ger en tidlös estetik.

Mikrofoner och Kontroller
Utrustad med HB-2+ humbucker-mikrofoner, inspirerade av Guilds berömda HB-1 humbuckers men med Alnico V-magneter, ger Polara mångsidiga toner fulla av karaktär. Mikrofonerna, med svarta poler, kompletteras av enkel uppsättning med volym- och tonkontroll som överensstämmer väl med gitarrens enkla designfilosofi.

Finishalternativ
Tillgänglig i tre olika slående färger; Phantom Green, Blue Steel och Voltage Yellow. Polara utstrålar en djärv visuell närvaro som matchar dess rockorienterade design, ytterligare accentuerad av den distinkta mikrofonestetiken.

GUILD-379-0910-813

Datablad

Färg
Grön
Antal strängar
6
Kroppsform
Övriga
Kroppsmaterial
Mahogny
Greppbrädematerial
Rosewood
Antal band
22
Svaj
Nej
Höger-/Vänsterfattning
Höger