• Ny

Donner HUSH-I Silent Stålsträngad Gitarr Mahogany

3 799,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

En ultrakompakt och lätt resegitarr med inbyggd förstärkare och piezomikrofon. Levereras komplett med gigbag, stämapparat, hörlurar, rem och justeringsverktyg.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

  • Perfekt för övning, liveframträdanden och resor
  • Inbyggd förstärkare och piezomikrofon
  • Kompakt, lätt och miljövänlig
  • Komplett kit med gigbag, hörlurar, stämapparat, rem och justeringsverktyg

Huvudlös och gränslös
Den ultrakompakta Donner HUSH-I är den perfekta gitarren för resande och övning i tysta miljöer, men också för repetitionsutrymmen och konserter. Spela nästan ljudlöst akustiskt, anslut de medföljande hörlurarna för underbara gitarrljud som endast du kan höra, eller koppla in den i en förstärkare eller PA-system om den behöver vara lite mindre "tyst". HUSH-I kan göra allt!

Trots att det är en fullskalig gitarr saknar den ett huvud, och kroppen består främst av avtagbara stänger som ersätter en vanlig gitarrkropp, vilket ger dig känslan och fördelarna med att spela på en vanlig akustisk gitarr. De avtagbara stängerna och den mycket kompakta träkroppen där all elektronik och strängar är monterade ger dig en extremt kompakt gitarr både i storlek och akustiskt ljud.

Inbyggd förstärkare och piezomikrofon
Den inbyggda piezomikrofonen och förstärkaren har Donner specialdesignat för HUSH-I, och detta system levererar den perfekta tonen både genom hörlurar eller traditionell kabelanslutning till en förstärkare eller PA-system samtidigt som det ger dig full tonkontroll med reglagen "Volym", "Diskant" och "Bas". Den inbyggda "Phase" knappen säkerställer också tillförlitlighet på live-scener genom att ge dig den bästa chansen att undvika rundgång och fasfel, vilket annars kan vara en utmaning när man förstärker en akustisk gitarr live.

Huvudlös, men miljövänlig
Donner HUSH-I bryter med de flesta konventioner med sin huvudlösa design och den fina avtagbara ramkonstruktionen, eftersom denna konstruktion inte bara ger dig en ultrakompakt, lätt och tyst resegitarr, utan också har en mycket begränsad materialåtgång. Dessutom har Donner valt att använda kompositmaterial för greppbrädan och andra relevanta delar, vilket tillsammans med den totala materialanvändningen gör HUSH-I till en mycket miljövänlig gitarr.

Fantastiskt bekväm hals till ett överkomligt pris
Även om HUSH-I definitivt inte är en dyr gitarr har Donner lagt ner mycket arbete på den viktiga spelbarheten i halsen. De har utrustat den asymmetriska och välpolerade halsen med 20 perfekt passande och avrundade band som säkerställer enkel ackordspel i det låga registret och bekvämt solospel i det höga registret.

Komplett kit
När du köper en Donner HUSH-I får du ett komplett träning- och resekit.

Du får:

  • En gigbag för säker transport av gitarren
  • En stämapparat för enkel stämning
  • Hörlurar för tyst övning
  • En rem för stående och bekvämt sittande spel
  • Plektrum och trasa
  • Slutligen får du ett verktyg som du kan använda för alla nödvändiga justeringar, och det är alltid nära till hands eftersom det är fastsatt i ett litet fack på gitarrkroppen.

DN-EC1781