• Ny

Cort X700 Triality Open Pore Black Burst w/bag

16 995,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Utforska en ny dimension av ljud med Cort X700 Triality - en elgitarr som kombinerar oöverträffad tonmångsidighet med enastående spelbarhet och högkvalitativa komponenter.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

X700 och X700 Duality II-modellerna har satt en anmärkningsvärd standard för moderna elgitarrer, med enastående mångsidighet, högkvalitativa komponenter och överlägsen hantverksskicklighet.
Detta koncept har nu utökats med introduktionen av den nya X700 Triality, som riktar sig till spelare som söker de tidlösa tonerna från single-coil pickups i mitten och halspositionerna. Triality-monikern innebär alltså att det är tre pickups, vilket ger en annan flexibilitet jämfört med Duality-modellerna som är utrustade med dubbla humbuckers.

Swamp Ash Body
Ett kännetecken för Swamp Ash är den karakteristiska ådringen, men det är också känt för sin tydliga resonans och ljusa karaktär som resonerar väl över alla frekvenser, med ett något utskuret mellanregister som framhäver diskanten. Dess lätta vikt och öppna diskant ger en fantastisk dynamisk räckvidd och en perkussiv respons när den spelas kraftfullt och en balanserad mjukhet när man spelar med en lättare touch.

Fishman Open Core Classic Humbucker & Single Width Pickups Set
Genom att kombinera Fluence Single Width pickups med Fluence Open Core Classic Humbucker låses en mängd tonala möjligheter upp. Fluence Single Width pickups producerar klara, autentiska single-coil toner utan brus. Fluence Open Core Classic Humbucker erbjuder tre distinkta voicings: vintage PAF, klassiska hot-rodded humbucker toner och trogna single-coil ljud.

Unik Wiring
Gitarrens unika kopplingsschema och switch-system öppnar för mängder med ljud:

  • Position 1: Hals
  • Position 2: Hals & Mitten
  • Position 3: Mitten
  • Position 4: Hals Pickup Delvis Avled & Mitten
  • Position 5: Stall Humbucker
  • Volym Pot: Dra för Position 5 för att engagera Stall Pickup
  • Voice 3 (Single Coil), Överskrider Voice 1 eller 2.
  • Ton Pot: Dra för Position 5 för att engagera Stall Pickup
  • Voice 1 (Vintage PAF), Voice 2 är standard.

Cort CFA-III Tremolo
Gitarrers akustiska egenskaper påverkars signifikant av dess hårdvara. Cort CFA-III Tremolo System, tillverkat med "metal injection molding" och med rostfria ståldelar på sadeln, stallplattan och blocket, levererar ett skarpt, välartikulerat ljud med förbättrad sustain. Det nedsänkta tremolo-stallet tillåter bends både för att höja tonhöjden och för att sänka den, vilket ger ypperlig tremoloflexibilitet.

Ergonomisk Kroppsform
Förbättrad komfort och estetik uppnås genom en elegant kontur på toppen av gitarren. Noga utformad för maximal komfort utan att kompromissa med träets integritet - linjerna på X-kroppen är både estetiskt tilltalande och ergonomiska.

Rostfria Stålband
Rostfria stålband har utmärkt motstånd mot korrosion och ger snabb respons, bra artikulation för ackord och tydliga ton för enskilda noter.

5-delad Roasted Maple & Walnut Hals
Den 5-delade rostade lönn- och valnöthalsen säkerställer inte bara styrka och stabilitet i bygget utan bidrar också till ett starkt och fokuserat ljud i samklang med gitarrens akustiska resonans.

Cort Staggered Locking Tuners
Cort Staggered Locking Tuners har överlägsen stämstabilitet och användarvänlighet, vilket gör att spelare kan fokusera på sitt musicerande istället för omsträngning och stämning.

Spoke Nut Hotrod Truss Rod
Dragstången för justering av halsen är lättåtkomlig vilket gör det enkelt för spelaren att justera efter sin teknik och spelstil.

'Next Gen' Cort Logo
Den moderna och eleganta 'Next Gen' Cort-logotypen kompletterar den aggressiva stilen hos X och KX Series-gitarrerna.

Luminlay Side Dots
De självlysande Luminlay-inläggen på sidan av greppbrädan säkerställer synlighet på mörka scener och hjälper spelare att navigera på greppbrädan.

200771

Datablad

Färg
Burst
Svart
Antal strängar
6
Antal band
24
Svaj
Ja
Höger-/Vänsterfattning
Höger