• I butiken

Ibanez RG470AHM-BMT - Blue Moon Burst

6 995,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

RG är den mest igenkännliga och distinkta gitarren i Ibanez sortiment och antagligen en av de mest kända modellerna i världen.
Över tre decennier av musicerande i alla typer av genres har format denna högpresterande maskin och finslipat den för snabbhet och prestation. Oavsett om du föredrar ett hardtail (fast) stall eller Ibanez branschledande låsbara tremolosystem, är RG ett precisionsinstrument som levererar.

Ibanez tillverkar gitarrer för musiker på alla nivåer, från nybörjare till de mest krävande mästarna. Oavsett pris är Ibanez engagerade i att leverera det bästa ljudet, stilen och spelbarheten i sin klass. Standardserien inkluderar alla grundläggande funktioner som Ibanez är kända för, såsom snabba halsar, flytande tremolos och högoktaniga mikrofoner, i ett paket som är tillgängligt för de flesta spelare.

RG470AHM
Med en elegant kropp av askträ ser RG470AHM inte bara fantastisk ut, utan erbjuder också en briljant och balanserad tonkvalitet som ger den riktigt stor mångsidighet. Wizard III-halsen i lönn är utformad för snabbhet och komfort, vilket gör den idealisk för snabba, intrikata spelstilar.

Utrustad med Quantum-pickups levererar RG470AHM ett kraftfullt, artikulerat ljud med ett brett dynamiskt omfång, perfekt för både rena toner och kraftig distorsion. Det dubbellåsande tremolosystemet säkerställer stabil stämning, även vid aggressiv användning av whammy bar, vilket gör det till ett pålitligt val både för liveframträdanden och studiosessioner.

Ibanez RG470AHM förkroppsligar märkets engagemang för kvalitet, spelbarhet och stil, och ger musiker ett precisionsinstrument som klarar alla genrer. Oavsett om du spelar snabba solon, lägger ner tunga riff eller utforskar melodiska passager. RG470AHM designad för att inspirera och prestera på högsta nivå!

Specifications

Neck Type: Wizard III Maple Neck  
Top/Back/Body: Ash Body  
Fretboard: Maple Fretboard with Black Dot Inlay  
Fret: Jumbo Frets  
Number of Frets: 24  
Bridge: Edge-Zero II Bridge  
String Space: 10.8mm  
Neck Pickup: Quantum (H) Neck Pickup, Passive/Ceramic  
Middle Pickup: Quantum (S) Middle Pickup, Passive/Alnico  
Bridge Pickup: Quantum (H) Bridge Pickup, Passive/Ceramic  
Factory Tuning: 1E, 2B, 3G, 4D, 5A, 6E  
Strings: D'Addario EXL120
String Gauge: .009/.011/.016/.024/.032/.042  
Nut: Locking Nut  
Hardware Color: Cosmo Black  

Neck Dimensions
Scale: 648mm/25.5"
Width: 43mm at Nut
Width: 58mm at 24F
Thickness: 19mm at 1F
Thickness: 21mm at 12F
Radius: 400mmR  

Recommended Case: M300C
Recommended Bag: IGB540-BK

310449081414

Datablad

Färg
Blå
Burst
Övriga
Antal strängar
6
Kroppsform
RG
Kroppsmaterial
Ask
Greppbrädematerial
Lönn
Antal band
24
Svaj
Ja
Höger-/Vänsterfattning
Höger