• I butiken

Ernie Ball 2593 Flatwound Slinky 09-42

320,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

009 - 042 Elgitarrsträngar - "slipade" strängar men med den klassiska Slinky-tonen.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Flatwound Regular Slinky - Strängset för elgitarr

Ernie Ball Slinky Flatwound strängar för elgitarr kombinerar den klassiska tonen och spelbarheten från Slinky strängarna med den släta ytan som reducerar ljud från fingrarna precis som traditionella "slipade" strängar. Lindningen runt kärnan består av en patenterad koboltlegering, resultatet är en sträng som passar perfekt för de som vill addera ett nytt sound till sin palett.

Ernie Ball Flatwound för elgitarr är helt enkelt en serie strängar som känns som "slipade" strängar men låter som traditionella Slinkys. Dessutom har dessa set en ospunnen G-sträng vilket gör bändningar och solospel lättare.

  • E: 009
  • B: 011
  • G: 016
  • D: 024 Flatwound
  • A: 032 Flatwound
  • E: 042 Flatwound

Ernie Ball - Revolutionerande gitarrtillbehör!

Ernie Ball anses idag som en av dom största revolutionärerna när det gäller gitarrtillbehör & strängar. Sherwood Roland Ball som han egentligen hette började som radio- & tv-musiker i USA & insåg tidigt att det fanns ett stort tomrum att fylla vad det gällde produkter för gitarr, bas & andra stränginstrument. Familjeföretaget som nu gått vidare till den tredje generationen i Ball-familjen har fortsatt att skapa förutsättningar & lösa problem för musiker världen runt. Paradigm- & Cobolt-strängarna är bara några exempel på hur varumärket Ernie Ball brutit ny mark & försett gitarrister & basister med strängar som ger mer volym & längre hållbarhet. Ernie Ball's tradition att ta fram nya produkter med grunden i företagets historia kombinerat med ny revolutionerande teknik lever med andra ord vidare.

1102593

Kunder som köpt denna produkt köpte också: