• Ny

DR Strings NOB-45 Hi-Def Neon Orange bassträngar, 045-105

599,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara
Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Sätt lite färg på ditt spelande utan att kompromissa med tonen. De här coola strängarna har en cool neonfärg som dessutom reagerar med UV-ljus och lyser upp extra.
Tillverkade med en rund kärntråd som är spunnen med en nickel- och silverpläterad ståltråd. Efter detta behandlas strängarna med DR's K3-blandning för att göra dem extra motståndskraftiga mot smuts och svett. DRs egna K3-beläggning som är applicerad på wrap-wire på samtliga strängar i setet, är extremt hård och påverkar inte vibrationer på samma sätt som mjukare beläggningar tenderar att göra.

DR Strings bygger sitt arbete på en distinkt filosofi där betoning läggs på expertis i hantverket samtidigt som de prioriterar innovation och produktutveckling. Alla anställda på DR är musiker själva, och för att bli en strängtillverkare hos DR måste man genomgå en grundlig och detaljerad utbildning som sträcker sig över sex månader. Genom denna metod har DR etablerat sitt namn bland de främsta tillverkarna av strängar i världen, och bland deras följare finner vi några av de mest framstående musikerna.

  • Komplett set strängar till 4-strängad elbas
  • Självlysande orange strängar
  • Coatade strängar som håller länge
  • Tjocklek 45-65-85-105

DR-NOB45