• I butiken

LR Baggs Anthem SL-C (Classic)

3 899,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar
Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

LR Baggs Anthem SL för nylonsträngad gitarr

Anthem kombinerar LR Baggs berömda piezo pickup "Element" med en kondensatormikrofon. Den senare är monterad på stallplattan inuti gitarren.
L.R. Baggs har lagt ner mycket energi på utvecklingen av just den här mikrofonen, för att göra den lätt att arbeta med i live-situationen. Flera andra tillverkare har också provat 2-vägssystem. Men ingen så framgångsrik som L.R. Baggs.
Detta system låter naturligtvis väldigt bra, och det är mycket mindre feedback-känsligt än de konkurrerande produkterna på marknaden.

Mikrofondelen fungerar uteslutande från mellanregistret och uppåt. Så all bas och djupt mellanregister förstärks alltid av piezo-pickupen.

För den som föredrar ett minimalistiskt förhållningssätt till kontroller, så är Anthem SL rätt val då den levererar samma banbrytande studiomikrofonljud som Anthem i ett strömlinjeformat format med en enda volymkontroll. Endpin-förförstärkaren har diskreta kretsar för den renaste signalen och TRU•MIC systemet är förmixat med elementet för optimal prestanda.

OBS! Denna version är för nylonsträngade gitarrer.

LRB-2600

Kunder som köpt denna produkt köpte också: