Levy's LV-M17BAS-BLK Axelband Black

659,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

Tillverkat av premiumläder med vintage look, justerbar längd samt "Pin Hole"-sömmar för ökad hållbarhet.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Få en följeslagare av högsta kvalitet för alla dina jam-sessioner med denna rejäla 2,5" gitarr- och basrem i premiumläder. Varje rem är kärleksfullt handgjord av Levy's erfarna team av läderhantverkare på anläggningen i Nova Scotia, Kanada. Tillverkad med omsorgsfullt utvalt Crazy Horse-läder, känt för sin unika patinerade look, och med en undersida av mjukt foderläder, erbjuder denna rem enastående komfort.

Med en längd som sträcker sig från 129 till 141 cm är den 2,5" breda remmen utformad för att passa olika kroppstyper och spelstilar. Du kan lita på att din favoritgitarr eller bas kommer att hänga säkert över axeln under många timmar av spel tack vare den stabilitet och komfort som remmen erbjuder.

En vanlig utmaning med gitarr-remmar är att hålen gradvis utvidgas varje gång de används, vilket minskar remmens livslängd. För att tackla detta problem har Levy's integrerat "Pin Hole"-sömmar runt varje hål på remmen, vilket förhindrar detta slitage och förlänger remmens hållbarhet avsevärt.

  • 2,5-tums bred gitarrrem i mjukt, svart läder
  • Mjukt Crazy Horse-läder på ovansidan för en vintage, sliten look
  • Fodrat läder på baksidan för extra komfort
  • Justeras i längd mellan 48”/1292mm – 55,5”/1410mm 
  • "Pin Hole"-sömnad på läderändarna förhindrar stretching
  • Handtillverkad i Nova Scotia, Kanada med äkta läder

Om Levy's
Levy's är ett stolt, familjeägt företag inom musikbranschen. Grundaren Dennis Levy inspirerades av ett set läderbearbetningsverktyg han fick som betalning för ett jobb och detta ledde till att han snabbt utvecklade en passion för att arbeta med läder. 1973 var firman Levy's född.
Tillsammans med sin fru Cheryl och deras barn Danica och DJ, fortsätter han att driva företaget med stolthet och hantverksskicklighet. På deras firma i de vackra kanadensiska skogarna i Nova Scotia tillverkas inte bara gitarrremmar utan också bälten, klockremmar och andra premiumläderprodukter.

LV-M17BAS-BLK