• I butiken

Levy's M26GP-DBR-DBR Axelband Brown

769,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

2,5 tum bred gitarr- och basrem i premiumläder, handtillverkad i Nova Scotia, Kanada. Hållbart och bekvämt med integrerad "Pin Hole"-sömnad, vilket garanterar år av pålitlig användning.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Denna 2,5" breda läderrem för gitarr och bas är en rejäl och bekväm accessoar som är handtillverkad på Levy's fabrik i Nova Scotia, Kanada av deras erfarna team av läderhantverkare. Tillverkad av premiumläder, har remmen två lager som är vadderade med ett tjockt skummateriel för förbättrad komfort.

Det fina premiumlädret som används i denna rem, tillsammans med det noggranna hantverket, säkerställer både lång hållbarhet och enastående komfort och säkerhet, vilket gör att du kan ha din favoritgitarr säkert hängande över axeln under många timmar och år framöver.

Levy's har integrerat "Pin Hole"-sömmar runt alla hål i remmen för M26GP-modellen för att motverka den irriterande tendensen att hålen töjs ut över tiden. Således har du en rem som kommer att hålla i många år!

  • 3.25-tums bred gitarr-rem i brunt premiumläder med brunt foder
  • Premiumläder på baksidan & inbyggd vaddering för extra komfort
  • Justeras i längd mellan 37”/940mm – 51”/1295mm
  • "Pin Hole"-sömnad på läderändarna förhindrar stretching
  • Handtillverkad i Nova Scotia, Kanada med äkta läder

Om Levy's
Levy's är ett stolt, familjeägt företag inom musikbranschen. Grundaren Dennis Levy inspirerades av ett set läderbearbetningsverktyg han fick som betalning för ett jobb och detta ledde till att han snabbt utvecklade en passion för att arbeta med läder. 1973 var firman Levy's född.
Tillsammans med sin fru Cheryl och deras barn Danica och DJ, fortsätter han att driva företaget med stolthet och hantverksskicklighet. På deras firma i de vackra kanadensiska skogarna i Nova Scotia tillverkas inte bara gitarr-remmar utan också bälten, klockremmar och andra premiumläderprodukter.

LV-M26GP-DBR-DBR

Kunder som köpt denna produkt köpte också: