Levy's LV-M4GF-BLK Axelband Black

659,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

En stilfull och pålitlig axelrem i äkta läder som erbjuder både utmärkt komfort och trygghet för musiker.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Denna 3,5 tum breda läderrem för gitarr och bas är en pålitlig och bekväm accessoar som tillverkas med omsorg på Levy's fabrik i Nova Scotia, Kanada, av deras erfarna team av läderhantverkare. Tillverkad av premiumläder och med en konstruktion bestående av två lager och ett tjockt skummateriel för exceptionell komfort.

Det fina premiumlädret som används i denna rem, tillsammans med gediget hantverk, säkerställer både lång hållbarhet och oöverträffad komfort och säkerhet, vilket gör att du kan bära din favoritgitarr bekvämt över axeln under många timmar och år framöver.

En vanlig utmaning med långlivade remmar är att hålen i remmen sträcks ut varje gång de används, vilket i hög grad påverkar remmens livslängd. Därför har Levy's integrerat "Pin Hole"-sömmar runt alla hål i remmen, vilket motverkar denna irriterande tendens. Så här har du en rem som kommer att hålla i många år!

  • Levy's 3 1/2" Bred Svart Läder basgitarr-rem med naturlig mocka på baksidan.
  • Justerbart upp till 52"
  • Mocka på baksidan hjälper till att hålla instrumentet på axel och förhindra oönskad rörelse.
  • Handgjord i Nova Scotia, Kanada
  • Två-Lagers basrem med vaddering

Om Levy's
Levy's är ett stolt, familjeägt företag inom musikbranschen. Grundaren Dennis Levy inspirerades av ett set läderbearbetningsverktyg han fick som betalning för ett jobb och detta ledde till att han snabbt utvecklade en passion för att arbeta med läder. 1973 var firman Levy's född.
Tillsammans med sin fru Cheryl och deras barn Danica och DJ, fortsätter han att driva företaget med stolthet och hantverksskicklighet. På deras firma i de vackra kanadensiska skogarna i Nova Scotia tillverkas inte bara gitarrremmar utan också bälten, klockremmar och andra premiumläderprodukter.

LV-M4GF-BLK