Levy's LV-PM32BH-BLK Axelband Brown

769,00 kr

(inkl. moms)

Beställningsvara

En stilfull och robust axelrem i brunt, perfekt för både gitarrister och basister, som ger en klassisk och tidlös look till dig och ditt instrument.

Beställningsvara

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Denna 3,25 tum breda läderrem, lämplig för både gitarr och bas, är en av Levy's mest lyxiga och bekväma remmar. Noggrant handgjord på deras fabrik i Nova Scotia, Kanada, av Levy's erfarna team av läderhantverkare.

Materialen inkluderar premium "Crazy Horse"-läder på ovansidan, behandlat för extra mjukhet samtidigt som det ger lädret en vacker patina och något vintage-aktig utseende. På baksidan är remmen täckt med ett annat lager mjukt läder, och mellan de två lagren är remmen vadderad med skum, vilket säkerställer en extraordinär komfort.

En vanlig utmaning med gitarr-remmar är att hålen i remmen sträcks längre varje gång remmen dras över knapparna. Därför har Levy's skapat så kallade "Pin Hole"-sömmar runt alla hålen i denna rem, vilket motverkar denna irriterande tendens. De lyxiga materialen kombinerat med gediget hantverk säkerställer både lång hållbarhet och en oöverträffad komfort och säkerhet, så att du kan ha din favoritgitarr säkert hängande över axeln i många timmar i sträck, och i många år framöver.

  • 3,25-tums bred gitarrrem i mjukt brunt premiumläder
  • Mycket mjukt Crazy Horse-läder på ovansidan för en vintage look
  • Premiumläder på baksidan för extra komfort
  • Justeras i längd mellan 44 tum (1118 mm) - 52 tum (1321 mm)
  • "Pin Hole"-söm på läderändarna förhindrar töjning
  • Handtillverkad i Nova Scotia, Kanada, med äkta läder

Om Levy's
Levy's är ett stolt, familjeägt företag inom musikbranschen. Grundaren Dennis Levy inspirerades av ett set läderbearbetningsverktyg han fick som betalning för ett jobb och detta ledde till att han snabbt utvecklade en passion för att arbeta med läder. 1973 var firman Levy's född.
Tillsammans med sin fru Cheryl och deras barn Danica och DJ, fortsätter han att driva företaget med stolthet och hantverksskicklighet. På deras firma i de vackra kanadensiska skogarna i Nova Scotia tillverkas inte bara gitarrremmar utan också bälten, klockremmar och andra premiumläderprodukter.

LV-PM32BH-BRN