• Ny
  • I butiken

Donner HUSH-X Silent Elgitarr Naturell

3 999,00 kr

(inkl. moms)

1-3 Arbetsdagar

En innovativ och kompakt resegitarr som kombinerar portabilitet med högkvalitativt ljud och spelbarhet.

Finns i lager

Lagervaror skickas inom en arbetsdag

30 dagars öppet köp

Donner HUSH-X Natural är en elektrisk resegitarr som är designad för att vara kompakt och lätt, vilket gör den idealisk för musiker som är på språng. Gitarren har en vikt på bara cirka 2 kilogram och tar upp mycket lite utrymme när den packas i den medföljande gigbagen. Den är perfekt för att resa med flyg, tåg, buss, bil, motorcykel, scooter, cykel - i princip vad du vill - samt lätt att använda och förvara i stugor, husvagnar, husbilar, båtar och tält. Denna gitarr passar överallt du vill ha den!

Trots sin lilla storlek erbjuder HUSH-X samma ljudmöjligheter som en traditionell elgitarr och kan anpassas till din spelstil, precis som en vanlig elgitarr. Den kan spela "aktivt" i upp till 50 timmar på ett batteri, vilket gör att du kan njuta av elgitarrljud genom de medföljande hörlurarna var du än är. Alternativt kan du ansluta HUSH-X till en vanlig gitarrförstärkare och spela "passivt" obegränsat.

Ljudalternativ
Donner HUSH-X erbjuder samma funktioner som en vanlig elgitarr. Den har en humbucker-pickup i stallpositionen och en single-coil pickup i halspositionen. Du har en trevägs pickup-väljare, tillsammans med volym- och tonkontroller - precis som på en vanlig elgitarr.

Om du använder HUSH-X som en dedikerad resegitarr kan du välja att spela med hörlurar anslutna till gitarrens inbyggda förstärkare, vilket ger dig ett fantastiskt elgitarrljud. I den här situationen måste du spela i "aktivt" läge, drivet av ett 9V batteri, som kan hålla i upp till 50 timmar.

När du når din destination kan du välja att ansluta HUSH-X till en vanlig gitarrförstärkare eller en förstärkare/multieffektsenhet, precis som du skulle göra med en traditionell elgitarr - och för detta ändamål måste du ställa in HUSH-X i "passivt" läge.

Ergonomi och spelbarhet
HUSH-X är lätt och kompakt när den packas i gigbagen. Men när du packar upp gitarren och börjar spela, kan du välja att fästa de medföljande byglarna, vilket ger HUSH-X ungefär samma form som en vanlig elgitarr. Det betyder att du kan sitta med den bekvämt som du är van vid. När du är färdig med att spela kan du enkelt ta bort byglarna igen, och HUSH-X är redo att packas ner i väskan eller kanske placeras i förvaringsutrymmet ovanför din flygstol?

Den huvudlösa designen som gör gitarren så kompakt innebär också att du måste stämma gitarren vid stallet. Detta är lika enkelt som du är van vid på en vanlig elgitarr. Gitarrsträngarna kan intoneras som du är van vid, och du kan justera stränghöjden, också som du är van vid. Detta kan göras med det medföljande verktyget, som praktiskt sitter i en liten ficka på baksidan av gitarren där du också hittar gitarrbatteriet.

Halsen har en bekväm och smidig C-form och den är progressivt asymmetrisk, vilket ger dig samma känsla som på en bra elgitarr och skonar din handled, så att du kan spela gitarr under långa perioder.

  • Resevänlig följeslagare: Huvudlös bärbar design som väger endast 4,4 pound, hälften av vikten av en traditionell elgitarr. Gigbagen passar i flygplanshyllan. Ta med gitarren och musiken vart du än är!
  • Plug and Play: Snabbmonterande byglar som är enkla att montera av och på, vilket gör att du kan montera och demontera på en sekund.
  • Förbättrad Spelkomfort: De bredare byglarna är konstruerade för att passa din kropps kurvor och ger optimalt stöd och komfort. En asymmetrisk hals minskar belastningen på handleden.
  • Prestanda och Stabilitet: Stämningssystemet erbjuder överlägsen sustain och individuell justerbarhet för stränglängd och stränghöjd. Kombinerat med anpassad stränglåsteknologi och nollbanddesign, löser det effektivt problemet med huvudlösa gitarrer som tappar stämningen.
  • Njut av exceptionella tonerna: HUSH-X tonkontrollsystem har en 3-vägs switch med volym och ton, tillsammans med en aktiv/passiv kretsströmbrytardesign, vilket möjliggör tre distinkta tonala kombinationer. Passar nästan alla spelstilar.
DN-EC6808